0

KM Human Factors, de wetenschap erachter

KM Human factors en de wetenschap

Uitgeruste medewerkers die 100% klaar zijn om te presteren? Dat zijn er maar weinig! 52% van de Nederlanders krijgen genoeg slaap om optimaal te presteren. Dat betekent dat 48% dat dus niet heeft! KM Human Factors heeft hiervoor de oplossing!

De bril

Wel eens een collega gezien met een bril met oranje glazen? Nee? Het komt toch steeds vaker terug dankzij KM Human Factors. Wellicht herkent u zich zelf hierin: na een korte nacht is het voor u moeilijk om uw aandacht erbij te houden. Dit gaat ten koste van uw prestaties op de werkvloer. Wees gerust, dit is menselijk! Wij hebben dé bril uitgevonden die dit allemaal kan verhelpen.

Kostenreductie

Slaap je beter? Ben je beter uitgerust? Dan ben je fitter en productiever voor uw werkgever. Een bril van ons verdient zich op deze manier erg makkelijk terug. En natuurlijk niet te vergeten, het is uw gezondheid!

Grote bedrijven

Alle grote bedrijven hebben één ding gemeen: ze willen en moeten altijd voorop lopen om niet te verliezen van de concurrentie. Bij de meeste grote bedrijven zijn er duizenden medewerkers in dienst. Als al deze medewerkers allemaal een paar procent fitter zijn is er al een gigantische winst in de organisatie. KM Human Factors wordt daarom al veel ingezet bij de grote bedrijven. Eigenlijk is het een simpele rekensom: fitter + betere concurrentie = betere prestaties op de werkvloer.

Is het bewezen?

Jazeker! Het is bewezen dat wij echt bedrijven helpt. Het is niet enkel wetenschappelijk bewezen maar ook d.m.v. klantonderzoek. Het klantonderzoek werd verricht door MTMO in opdracht van KM Human Factors. U kunt op de persoonlijke pagina van het bedrijf bekijken wat de testresultaten zijn, van zowel de wetenschap alsmede het klantonderzoek.

Meer weten?

Neem dan contact op met ons via het contactformulier op onze website.

 

dennisgaemers

Geef een reactie