0

Office 365 basis training

Ziet u door de bomen het bos niet meer wanneer u gebruik maakt van Office 365?

U krijgt veel verschillende applicaties tot uw beschikking binnen uw Office 365 abonnement , maar waar dienen deze applicaties voor? Waar kan u het voor toepassen? En nog belangrijker, hoe kunnen deze applicaties uw helpen in uw dagelijkse werkzaamheden? Hoe gebruikt u bijvoorbeeld Microsoft Teams? Of hoe kan Yammer binnen uw organisatie ervoor zorgen dat uw interne e-mail verkeer aanzienlijk omlaag gaat?

U bent hierin niet alleen, vele anderen hebben dezelfde vragen en uitdagingen.

Het is uiteraard mogelijk om zelf onderzoek te doen naar de verschillende functionaliteiten en het doel van de verschillende applicaties zelf te ondervinden door het te gebruiken met het risico dat u ze niet in de kracht ervan gebruikt.

Bij Cloudigy kunnen wij u en uw werknemers meenemen in de Office 365 reis, we leggen u uit welke applicaties er met welk doel zijn, hoe u deze kunt gebruiken. Dit doen we in een leuke interactieve sessie waar u uw vragen tussendoor altijd kan stellen. Verschillende demo’s geven u een inzicht wat de producten precies doen. Dit zodat u rustig achterover kunt leunen en u laat verrassen door de mogelijkheden van Office 365.

Wij van Cloudigy kunnen u een Office 365 basis kennis sessie verzorgen, bij u op locatie of indien gewenst stellen wij op een centrale locatie in het land een ruimte ter beschikking.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de training? Wij komen graag in contact met u om een passende training én voorstel op maat te leveren. Wilt u een afspraak voor een basis training maken of bent u opzoek naar meer informatie? Dan kunt u dit terug vinden op Office 365 basis training.

Dennis Blotenburg

Geef een reactie