0

Verhuisbedrijf TVB

Verhuisbedrijf TVB als best beoordeeld over 53 klanten

De afgelopen periode is er in de regio Haaglanden een onderzoek geweest naar het beste verhuisbedrijf van de regio Haaglanden. In totaal hebben 18 verhuisbedrijven hieraan mee gedaan. De verhuisbedrijven zijn allemaal beoordeeld op de volgende punten:

  • Snelheid
  • Service
  • Prijs/Kwaliteit
  • Voorzichtigheid

De selectieprocedure

Verhuisbedrijven konden zich aanmelden voor de nominatie. 18 verhuisbedrijven in de regio hebben dat gedaan. De bedrijven moesten vervolgens gescreend worden om te kijken of het een professioneel bedrijf is met echt mensen in dienst.
Verhuisbedrijf TVB is een echt familiebedrijf met een paar mensen in dienst, opererend vanuit Den Haag en het Westland.

Reviews binnenkrijgen en keuren

Om uiteindelijk mee te kunnen doen met de nominatie moesten de verhuisbedrijven reviews binnenkrijgen van echte klanten. De echtheid van reviews worden door een externe partij gewaarborgd. MTMO uit Rijswijk is hiermee belast. MTMO heeft ervoor gezorgd dat er minimaal 25 klanten zijn gebeld die echt zijn geweest bij de verhuisbedrijven. Een tijdrovende klus maar wel erg belangrijk om de echtheid te kunnen garanderen.

De winnaar

Verhuisbedrijf TVB uit Den Haag is uiteindelijk de winnaar van deze nominatie. Met recht het beste verhuisbedrijf als wij naar de reviews bekijken. Over 53 reviews is TVB beoordeeld met een prachtig cijfer van een 9,8.

Het bedrijf staat voor kwalitatieve verhuizingen voor bedrijven en particulieren door het gehele land. Zij leveren professionele verhuisservice tegen elk budget met behoudt van kwaliteit.

Reviews bekijken

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit verhuisbedrijf? Op de website kunt u alle reviews open en helder vinden. Het systeem van MTMO wordt elke minuut van de dag bijgewerkt zodat u elke dag de juiste reviews van TVB kan bekijken. Krijgt het bedrijf een slechte review dan wordt deze ook getoond in de resultaten. Uit ervaring weten wij dat TVB dit zeer secuur oplost zodat elke partij weer 100% tevreden is.

De link naar de website: www.tvbkanalles.nl

 

 

 

dennisgaemers

Geef een reactie