0

Move IT verhuizingen

Move it verhuizingen best beoordeeld verhuisbedrijf uit Breda

Met ruim 25 jaar ervaring en 10.000 klanten verder heeft Move IT verhuizingen een belangrijke mijlpaal gehaald. Al het harde werken wordt beloond door alle mooie stemmen van klanten. Het bedrijf heeft MTMO ingeschakeld om de klantervaringen te meten en te bundelen. Na een aantal maanden dit te hebben gemeten heeft MTMO geconcludeerd dat wij veruit het beste verhuisbedrijf is in Breda.

Verhuizingen voor bedrijven

Wij is uw betrouwbare partner voor kantoorverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, en dit al vele jaren. U kunt ons al inschakelen voor een kleine verhuizing of uw totale verhuizing naar een andere stad.
Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen. Daarom heeft Move it verhuizingen een speciaal team binnen het bedrijf die enkel bedrijfsverhuizingen uitvoert. Grote maar ook kleine bedrijven hebben de afgelopen jaren voor ons gekozen, en zoals u kunt zien bij onze referenties is dat goed verlopen.

Verhuizingen voor particulieren

Bent u een particulier en u wil dat uw kostbare spulletjes ALTIJD goed en netjes overgebracht worden? Move It verhuizingen is dan uw partner. Wij verhuizen uw spullen van A naar B met de juiste zorg. De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden klanten mogen helpen met verhuizen. Al onze verhuizingen zijn bovendien ook verzekert, er kan altijd iets misgaan, dan lossen wij dit uiteraard direct en goed op. In de afgelopen jaren hebben wij pas 2! keer gebruik hoeven te maken van een verzekering.

Piano transport

Het vervoeren van grote complexe zaken zoals een piano hebben wij vaker gedaan. Deze kunnen vaak niet door een deur vervoerd worden en daarom hebben wij speciale hulpmiddelen om dit te doen. Wij hebben eigen takelwagens en deskundige mensen die de klus uitvoeren.

Reviewscore

Wij zijn gemiddeld beoordeeld met een 9,4!

Meer informatie

Heeft u ook interesse in een goede verhuizingen in Breda? Neem dan contact met Move It verhuizingen op.

Tel: 076-5716075
E-mail: [email protected]

move it verhuizingen

 

dennisgaemers

Geef een reactie