0

Vaarwel rimpels!

Een mens wordt elk jaar een jaar ouder. Zo ook je huid. Vanaf je vijfentwintigste begint je huid al een het verouderingsproces. Een van de veel voorkomende soort rimpels zijn dan ook de voorhoofdsrimpels. Veel mensen kiezer er dan ook voor deze rimpels te verwijderen.

Deze rimpels op je voorhoofd maken je er natuurlijk niet mooier op. Het liefst zou je ze dan ook permanent laten verdwijnen. Geen zorgen, er is een manier om je rimpels als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Al dan niet permanent.

Dé ultieme manier, om deze akelige rimpels op de voorhoofd te laten verwijderen is het toepassen van een botox- of fillerbehandeling. Vaak kies de arts er zelfs voor om een combinatie van deze twee middelen toe te passen, afhankelijk van de soort rimpels op de voorhoofd.

Voor het verwijderen van voorhoofdsrimpels kunnen dus twee verschillende technieken worden gebruikt. Botox is een spierontspanner. Het zorgt ervoor dat de spieren zich gaan ontspannen waardoor de rimpels, die door deze spanning van de spieren zijn ontstaan, minder zichtbaar wordt.Filler daar in tegen, is een middel die de ‘gaten’ die door de rimpels zijn veroorzaakt, opvullen zodat de rimpels minder tot- niet zichtbaar zijn op het voorhoofd.

Na een behandeling kan het resultaat 6 tot 12 maanden zichtbaar blijven. Hoe vaker je zo’n behandeling neemt, hoe langer het resultaat op den duur zichtbaar zal blijven. Je zal er niet alleen tien jaar jonger uitzien, maar je zal je ook tien jaar jonger voelen. Dus, vaarwel rimpels.

Geef een reactie