0

Sparen voor de uitzet weer populair

Starters sparen hun uitzet bij elkaar via uitzetlijstje.nl

Starters op de woningmarkt hebben het steeds moeilijker. Met veel moeite kan er een kleine hypotheek aangegaan worden die het mogelijk maakt een huisje te kopen. Maar als je voor het eerst op jezelf gaat wonen heb je ook een uitzet nodig. Steeds meer jongeren kiezen er tegenwoordig weer voor om te sparen voor de uitzet. Zo hoeft niet alles in één keer gekocht te worden, maar is het uit te smeren over verschillende jaren. Om starters met hun uitzet te helpen is uitzetlijstje.nl gelanceerd.

Op uitzetlijstje.nl staan 10.290 producten in een database die bezoekers kunnen selecteren. Van broodroosters tot wasmachines en bestek. Alle producten die een starter nodig heeft om op zichzelf te gaan wonen. De geselecteerde producten worden op uw uitzetlijst geplaatst dat gedeeld kan worden met familie en vrienden. Zo houden ze overzicht over wat er allemaal nodig is, wat de kosten zijn en kunnen familie en vrienden met verjaardagen cadeautjes van het uitzetlijstje geven. Uiteraard zijn de producten af te strepen zodra die gegeven of gekocht zijn.

Eén van de oprichters Robert de Graaf: ‘Ik zie het in mijn omgeving veel gebeuren. Vrienden die al jaren aan het sparen zijn voor hun uitzet. Maar als je al zolang alles bij elkaar spaart heb je op een gegeven moment geen overzicht meer van wat je al wel heb en wat nog mist. Zo had ik op een gegeven moment twee broodroosters op zolder staan. Dat is zonde. Daarom zijn wij op het idee gekomen om uitzetlijstje.nl te lanceren. Zo kunnen alle starters overzichtelijk gaan sparen voor hun uitzet.’

Dutch Minds

Dutch Minds is een concept bureau voor internet projecten gevestigd in het hart van Nederland. Het is in 2010 opgericht door een grafisch vormgever en developer die voor de oprichting al succesvol samengewerkt hebben aan diverse opdrachten.

Geef een reactie