0

Een dakdekker waarop je kunt bouwen, Kewodak

Een bekend spreekwoord is ‘een dak boven je hoofd hebben’. Maar een dak met lekkage is ook niet optimaal. Daarom is het noodzakelijk dat u uw dak laat controleren op slijtage, want een dak krijgt flink wat te verduren. Als het dak niet op tijd wordt gecontroleerd loopt u het risico dat het dak moet worden gerenoveerd. Helaas is het renoveren van een dak een flinke klus. Verschillende zaken spelen een rol bij het dakrenovatie van een plat dak. Denk hierbij aan zaken zoals: de dakconstructie, de afwatering van het dak of de aanwezigheid van isolatie.

Doordat Kewodak jarenlange ervaring heeft met renovaties van daken kunnen er garanties worden gegeven op de werkzaamheden. Het prettige aan dakdekkersbedrijf Kewodak is, dat de geboden oplossingen eerlijk en overzichtelijk zijn, zonder verbogen agenda en verstopte kleine lettertjes. Daarnaast maken wij daken graag gezond en houden rekening met het milieu. Zo zijn wij voorstander van het hergebruiken van daken!

Dakdekker Randstad, en daarbuiten!
Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn maar voert werkzaamheden door heel Nederland uit. Zo is Kewodak actief als dakdekker in Voorschoten, als dakdekker in Voorburg, in Amsterdam, Den Haag, Gouda… Kewodak vindt u overal. Voor spoedgevallen of structureel onderhoud heeft dakdekkersbedrijf Kewodak een aparte service afdeling: Kewodak Service. Zo bent u verzekert van hulp op het moment dat u het nodig heeft.

Isolatie
Goede dakisolatie mag tegenwoordig niet meer ontbreken. Ieder dak heeft zijn eigen kenmerken en de isolatie zal daarop aangepast moeten worden. Ook kunt u een dak van buitenaf isoleren of van binnen uit. In de meeste gevallen kunt u een plat dak het beste aan de buitenkant isoleren, ivm de werende laag. Als de binnenkant verkeerd geïsoleerd wordt, dan ontstaat er vocht. Wilt u weten welke oplossing voor u het beste is? Wij komen graag bij u langs. Voor meer informatie kunt u het informatie aanvraag formulier invullen, of een kijkje nemen op de Kewodak website, www.kewodak.nl.

Kewodak

Geef een reactie