0

Gezichtsverzorging en huidverzorging voor mannen

Heerlijke frisse en natuurlijke verzorgingsproducten besteld u nu eenvoudig via de webshop van DMA-fashionshop.com. Hier vindt u exclusief Inika en Scaramouche and Fandango producten. Wij hechten grote waarde aan de samenstelling van ons assortiment zodat deze altijd is bestemd voor veelvoudig gebruik zonder dat u zich zorgen hoeft te maken voor schade aan uw huid.

Zoals gezegd bieden wij als enige in heel Nederland de gehele producten lijn aan van Scaramouche & Fandango. Kies uit onder andere onze body wash, mannen shampoo, shave cream, men conditioner, face scrub en hydrator voor de veeleisende man die graag ervan houdt om goed voor de dag te komen, elke dag weer.

Hydrator

Ook als man vaak last van een vermoeide indruk en een droge huid? Dan is onze hydrator de oplossing. De gel energiser in deit product zorgt dat de huid de juiste mineralen krijgt om uitdroging te voorkomen en tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. Juist de mannenhuid wordt vaker blootgesteld aan oxidanten waardoor een goede huidverzorging zeker geen overbodige luxe is. Gebruik deze frisse gel energiser daarom gerust dagelijks bij het opstaan om de dag fris en schoon te beginnen. U zult merken dat u  meer opgewekter de dag zult beginnen en meer energie heeft voor de rest van de dag. 

Men face scrub

Een goeie scrub is essentieel voor een diepe en grondige reiniging van de huid. Onze men face scrub is specifiek bestemd om de veeleisende mannen huid daarom te elimineren van vuil en restjes die normaliter vergeten worden. Deze scrub gel bevat tevens een egaliserende en verstevigende werking voor de huid.

Al onze producten worden zonder verzendkosten verzonden in heel Nederland. Betalen kan veilig en eenvoudig met uw eigen bank dankzij iDeal. Nagenoeg al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar om een snelle verzending te garanderen. Bekijk onze webshop op http://www.dma-fashionshop.com/

crossmedia

Geef een reactie