0

Zakelijke taaltraining voor iedereen

Bent u op zoek naar een zakelijke taaltraining om uw kennis van het Engels, Spaans of Duits naar een hoger niveau te tillen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij The Square Mile kunt u terecht voor zakelijke taaltrainingen in diverse talen. Wij bieden taaltrainingen van hoge kwaliteit aan verschillende bedrijven en instellingen door heel Nederland. Als u werkzaam bent bij een internationaal bedrijf en zeker wilt zijn van uw zaak, dan is het volgen van een zakelijke taaltraining de oplossing. U leert uw ideeën onder woorden te brengen en collega’s te overtuigen van uw inzichten. Bij welk bedrijf u ook werkt en wat uw taalniveau ook is, wij hebben altijd de geschikte taalcursus voor u.

Op maat gemaakte trainingen
Wanneer u een zakelijke taaltraining volgt bij The Square Mile, dan bieden wij u geen kant en klare cursus aan. Ieder individu heeft andere leerbehoeften en wij zullen uw taaltraining hier dan ook volledig op aanpassen. Onze taaltrainingen richten zich op specifieke aspecten van een taal, zodat u alleen datgene leert waar u echt iets aan heeft, effectief en efficiënt. Zo bieden wij bijvoorbeeld cursussen zakelijk Spaans op verschillende niveaus, voor beginners tot en met ver gevorderden. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt tussen Spaans voor Helpdeskmedewerkers, voor Ondersteunend personeel en voor Correspondentie en e-mail.

Zomercursus volgen
Deze zomer kunt u bij The Square Mile een speciale zomercursus volgen. Als u deze zomer de tijd heeft en wilt investeren in iets waar u echt iets aan heeft, dan is een zomercursus ideaal voor u. U kunt kiezen uit diverse taalcursussen in verschillende talen. Wilt u in de periode van 1 juni tot en met 31 augustus een taaltraining volgen in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans of Portugees, dan betaalt u nu € 1.499,- voor 25 uur individuele training.

The Square Mile

Geef een reactie