0

Een simpele stappenplan voor de juiste overhemd maat

Wanneer je jouw overhemd online aanschaft wil je natuurlijk dat deze goed zit en bij je lichaamskenmerken past. Een overhemd is een persoonlijk iets, een persoonlijke mode item. Je wilt hierbij de juiste uitstraling hebben en een combinatie vinden die het beste bij jou past. Het beste je smaak, het beste bij je lichaam. Gelukkig bestaan er een aantal eenvoudige stappen om de juiste overhemd te kunnen selecteren. Vooral als je veel online winkelt zorg je er met deze eenvoudige richtlijnen voor dat je de juiste keuze maakt.

Eenvoudige stappen met meetinstructies

Volg de onderstaande stappen bij het bepalen van de overhemd maat. Veelal verschaffen online kledingwinkels vaak maattabellen en andere handige richtlijnen voor de juiste keuze. Let daar nadrukkelijk op en laat je kundig informeren bij eventuele onduidelijkheden.

  • Stap 1: Meet de omvang van je nek en voeg hier 1 à centimeter aan toe.
  • Stap 2: Meet de omvang van je borst en houd hierbij het breedste punt aan.
  • Stap 3: Meet de omvang van je taille.
  • Stap 4: Meet de lengte van je bovenarm tot de bovenkant van je handpalm.
  • Stap 5: Meet de breedte van je schouder.
  • Stap 6: De opgemeten maten gebruik je door in de maattabel te kijken. Ga alle punten af en selecteer hierbij op basis van de waarden die zijn gevonden voor de bovenwijdte, taillewijdte, rugbreedte en mouwlengte.

Een complete webwinkel voor overhemden

Voor de hipste overhemden in een overzichtelijke mode webwinkel raden we je aan om de winkel van hemdvoorhem.nl te bekijken. Stijlvolle overhemden zoals de Seidensticker overhemden Splendesto en de Seidensticker overhemden Uno Super Slim zijn razendpopulair vanwege de strakke vormen en de kreukvrije samenstelling. Dit betekent dat na de aanschaf je je geen zorgen hoeft te maken aan het strijken. Na het wassen hoef hang je de hemden alleen in natte staat aan een kleerhanger op te hangen.

Thijs-S

Geef een reactie