0

GPU mining rigs bestellen

Sinds de Bitcoin is er erg veel interesse in het minen van cryptocurrency munten. Naast Bitcoins zijn er nog vele honderden andere munten die gemined kunnen worden. GPUminingrig.nl richt zich zoals de naam al aangeeft op coins die met GPU’s gemined worden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een Ethereum mining rig. Ethereum is een munt die na Bitcoin het grootste aandeel heeft in de cryptocurrency’s.

Momenteel levert 10 mh/s ongeveer $ 28 per maand op. Bij GPU mining rig kunnen wij tot 12 videokaarten per mining rig leveren. Deze rigs kunnen tot ongeveer 400 mh/s gaan wat dus op $ 1120 per maand zou uitkomen. Belangrijk bij het minen van coins met behulp van GPU’s zijn de goede videokaarten. Wij werken uitsluitend met gaming videokaarten omdat deze een goede hashrate hebben.

Onze website is net online maar zijn al een jaar actief bezig met het maken van mining rigs. Momenteel bieden wij via de website alleen nog maar ethereum mining rigs aan maar binnenkort komen hier nog meer rigs bij. De volgende rigs die wij willen aanbieden zijn Monero en Zcash, dus houd de website goed in de gaten voor meer informatie.

Bestel via onze webshop veilig en vertrouwd en wij zorgen dat uw rig in 7 tot 10 werkdagen klaar is zodat u kunt minen. Mocht u vragen hebben kunt u deze via de website via de live chat stellen of stel ze via whatsapp.

gpuminingrig

Geef een reactie