0

NIEUW Celebrity bodycon dresses

De tijd is voorbij voor standaard jurkjes! De tijd is aangebroken dat elke vrouw er echt uit kan zien als een model. Sterker nog, als een echte beroemdheid! En dit heeft alles te maken met de filosofie van La Paris Boutique, dé absolute nummer 1 webshop in Nederland op het gebied van celebrity bodycon dresses. La Paris Boutique is van mening dat vrouwen zich vaak te kort doen en probeert met haar collectie vrouwen weer trots te laten voelen dankzij dames jurkjes die altijd goed zitten en de vrouwelijk rondingen accentueren. Dat doen wij door het aanbieden van de grootste collectie celebrity bodycon dresses in Nederland. Maar wat zijn dat precies, celebrity dresses?

De ultieme celebrity looks

Celebrity dresses zijn al jaren populair in de V.S. onder vrouwen van 18jaar en ouder. Deze jurkjes zijn namelijk look-a-likes van jurkjes die gedragen worden door vrouwelijke beroemdheden. Denk aan actrices, zangeressen, modellen en andere artiesten, zoals Lady Gaga, Jennifer Lopez, Doutzen Kroes, Sylvie Meis, Irina Shayk en wie anders dan Kim Kardashian… het zijn slechts een paar voorbeelden van vrouwen die gek zijn op deze bodycon dresses. Maar wat is het geheim van deze jurkjes?

Bandage spandex materiaal voor perfecte rondingen

De celebrity dresses van La Paris Boutique zijn stuk voor stuk gemaakt van speciale spandex bandage stof. Dit is een stof die zich makkelijk aanpast aan de vormen en rondingen van het lichaam. Daarnaast zorgt deze materiaal ervoor dat het het lichaam een bepaalde vorm indrukt, namelijk de zandloper figuur. De zandloper figuur zorgt namelijk voor een sexy uitstraling en accenten op de vrouwelijk rondingen (achterwerk, borsten). Een bijkomend voordeel is dat u dus niet per se een maatje 32 of een strakke buik moet hebben, omdat het materiaal de plekken op uw lichaam strak trekt waar wat extra vlees zit. Elke vrouw kan er dus sexy uitzien op haar eigen manier.

Benieuwd hoe het u zal staan? Bezoek dan onze webshop, http://www.laparisboutique.com, en probeert u eens zelf de klasse en kwaliteit van La Paris Boutique. Wij hanteren zeer schappelijke prijzen voor onze jurkjes en bestellen kan veilig via iDeal, Creditcard of Paypal.

crossmedia

Geef een reactie