0

Classic Vintage Scooter

Wat is er mooier dan rijden op een Classic Vintage Scooter? Wij weten het wel! Dat is rijden op een Classic Vintage Scooter, zonder dat deze ermee stopt of hapert!
Daarom kun je bij Voordeelscooters.nl een nieuwe scooter kopen, met een Vintage look! Je geniet van alle oude elementen maar van de gemakken van nu. Erg handig als je geen tijd wilt steken in het zelf onderhouden van je scooter of je twee linker handen hebt als het gaat om sleutelen…

Klassiek genieten.
Een Classic Vintage scooter is een klassieke look. Geniet van een prachtig bruin of zwart zadel en verchroomde accenten. Je kunt de scooter kleur zelf kiezen kiezen. Wat dacht je van: crème, zwart, bruin, grijs en diverse kleurcombinaties. Een stoere koplamp, een heerlijk comfortabel breed stuur en gave spiegels ontbreken ook niet. Ja, alle klassieke looks zijn aanwezig! Maar daarachter schuilt wel een modern staaltje techniek. Bij onze Retro scooters kun je vertrouwen op goede remmen en een prima wegligging. Daarnaast zijn de klassieke scooters zeer zuinig in gebruik, helemaal in vergelijking met de oude vintage scooters! En last but not least: natuurlijk heb je bij deze scooter geen panne onderweg! Dat is enkel puur genieten!

De Retro scooter van 2016!
Je Retro scooter komt in een snor- of brom uitvoering en  is uit te breiden met diverse opties. Kies voor een stoere set valbeugels, een hoog- of laag windscherm, side skirts of voetplaten. En het allermooiste van het verhaal: De Classic Vintage Scooter is tijdelijk in de aanbieding voor nog geen 850 Euro! Je krijgt er zelfs een mooi hoog windscherm gratis bij! Geniet van 3 jaar BOVAG garantie en laat het kenteken door ons aanvragen en op je naam zetten.
Wil  je weten hoe andere scooter fans de Vintage Scooter ervaren? Lees dan de beoordelingen en maak je keuze!

Artikelmarketing

Geef een reactie