0

boekhouder groningen

De beste boekhouder Groningen gaat uitbreiden

Harko de boer van A & A Administratie uit Groningen heeft de afgelopen 5 jaar een mooie groei doorgemaakt. Vele nieuwe ondernemers uit Groningen en omstreken hebben kennis gemaakt met no-nonsense dienst. Harko is een afgestudeerd bedrijfseconoom die al jaren aan het ondernemen is, bij kleine maar ook grote ondernemingen.

Hoe het kantoor ontstaan is

Vanaf de zolderkamer is A & A administratie begonnen om vooral de ZZP-ers van dienst te kunnen zijn. Vanaf het eerste moment is hierbij vol ingezet op internetmarketing. Het goed vindbaar zijn in de regio Groningen heeft zich flink terugbetaald. Zonder zich druk te maken over het aantal klanten is dat gestaag omhoog gegaan in de afgelopen jaren. De meeste ondernemers komen het eerste jaar al niet door. Harko de Boer eindigde aan het eind van 2014 al met 31 klanten.

Waar staat Harko de Boer voor

Harko is een hardwerkende en precieze boekhouder die doorgaat tot u tevreden bent. Hoe uit zich dat? Harko heeft een professioneel bedrijf in arm genomen om telefoontjes op te nemen en als u kleine vragen heeft dan kunt u deze stellen via zijn livechat. De cijfers moeten kloppen maar Harko onderscheidt zich vooral in het advies. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, een boekhouder met goed advies is zijn geld driedubbel dik waard.

Welke diensten levert de beste boekhouder uit Groningen

A & A Administratie richt zich vooral op de kleine ondernemer tegen een normaal tarief. Een groot bedrijf met 10+ medewerkers zal teveel tijd opeisen en deze doelgroep bediend Harko dan liever ook niet. Een goed advies als mkb-er is onmisbaar om door te groeien.

  1. Ondernemingsplan maken
  2. BTW aangifte
  3. Loon aangifte
  4. Inboeken en controleren van de facturen
  5. Debiteurenbeheer
  6. Advies

Wilt u ook eens kennis maken met de beste boekhouder van Groningen? Harko de Boer komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u nu alvast meer informatie? U kunt meer informatie vinden op www.aena-administratie.nl of u kunt vrijblijvend een offerte opvragen.

Geef een reactie