0

Hoe ga je om met nervositeit

hoe ga je met nervositeit

Hoe ga je om met nervositeit?

Hoe ga je om met nervositeit? Je hebt het vast wel eens een keer meegemaakt. Je hebt een leuke vrouw ontmoet en je hebt het voor elkaar gekregen om met haar op een date te gaan. Hoe dichter de date nadert, hoe nerveuzer jij hierover wordt. Je begint jezelf dingen af te vragen zoals: ‘Ik hoop dat zij mij leuk zal vinden’. ‘Ik hoop dat ik de date niet verknal’. ‘Ik hoop dat ik niks stoms ga zeggen’. ‘Waar moet ik in hemelsnaam met haar over praten’? Dit zijn vragen waar wel meer mannen mee lopen, voordat ze op een date gaan met een vrouw. In dit artikel ga ik je uitleggen hoe jij hier het beste mee om kan gaan.

Maak je niet druk.

De beste manier om met dit soort nervositeit om te gaan is door je hier niet druk om te maken. Geloof mij wanneer ik je vertel dat de vrouw met wie jij date, minstens net zo nerveus is als jij. Misschien is zij zelfs nog wel nerveuzer dan jij. Voordat jullie daadwerkelijk op een date gaan, heeft zij zichzelf dezelfde vragen al meerdere keren gesteld. Ook zij vraagt zich af of jij haar wel leuk zal vinden. Ook zij maakt zich druk om het feit dat zij misschien iets gaat zeggen, waardoor jij op haar afknapt. Ook zij zal zich afvragen waar ze in hemelsnaam met jou over zou moeten praten. Op de dag van de date zelf, heeft zij al meerdere keren een andere outfit aangepast, zoekend naar die ene outfit waarmee ze indruk op jou kan maken. Ze heeft haar haar al in verschillende kapsels geprobeerd, omdat ze indruk op je wil maken. Ze heeft al meerdere schoenen aangepast, zodat deze goed passen bij haar outfit.

Ik wil dat jij de volgende keer dat jij een date met een vrouw hebt, jezelf voorstelt dat zij als een gek door het huis rent, de helft van haar garderobe op het bed heeft gegooid, haar schoenen door de kamer verspreid liggen, enkel en alleen omdat zij indruk op jou probeert te maken. Door je in te beelden dat zij veel nerveuzer is dan jij, zal jij je een stuk minder nerveus gaan voelen voor jullie date. Hierdoor zal jullie date vlotter en leuker verlopen en hoef jij je ook niet af te vragen waar je in hemelsnaam over zou moeten praten.

Wil jij meer leuke en nuttige datingtips? Ga naar single man zoekt vrouw.

 

man zoekt vrouw

Geef een reactie