0

Slopen doen we allemaal

Slopen doen we allemaal

Slopen doen we allemaal en het is ook een mooi beroep. In Rotterdam lusten ze er daar wel pap van en willen ze hun eigen skyline in de wereldtop houden.

Ja, echt wel jammer voor al die oude sociale huurwoningen die ze nu willen slopen. Leefbaar Rotterdam beweert zelfs dat er een overschot is aan sociale huurwoningen. Volgens de woningbond en veel Rotterdammers is dat absoluut niet waar.

Je moet maar eens kijken naar de lange wachtlijsten die er zijn voor de doelgroep van lage inkomens.

Leefbaar Rotterdam en ook het CDA en D66 beweren stellig dat juist de iets hogere inkomens de stad verlaten omdat er niets voor hun te vinden is. Nou, dat is wel huilen voor ze. Persoonlijk woon ik liever buiten een stad waar de vervuiling niet te zien is in je oren. Maar goed je kunt het volledige artikel lezen op Linkelinks wat geen concurrent is van deze website.

Om naar het artikel te gaan DRUK HIER

Op Linkelinks vind je nog veel meer artikelen allemaal ondersteund met meestal een zelf vervaardigd tekeningetje. Geen wereldklasse maar toch het heeft zijn charme.

De mogelijkheid om hier een afbeelding te plaatsen zie ik niet echt, terwijl dat wel ergens wordt aangegeven op hun site.

Ik zal wel blind zijn. Ik was dus ook blind.

Los daar van vind ik ook de opmaakmogelijkheden niet je van het.

Je kan geen aparte koppen maken en dat is toch wel grappig ook voor seo doeleinden.

Maar ik dwaal af en dat ze gaan slopen in Rotterdam is nog helemaal niet zeker. Het volk probeert een referendum af te dwingen en hopelijk zal Aboutaleb er ook een stokje voor steken.

Rotterdam bijna volledig van de grond weer opgebouwd na de tweede oorlog, zou beter moeten weten en zich niet laten verleiden tot meer yuppen en loze vaten. Het is de stad van de arbeiders en die hebben deze stad ook opgebouwd tot een wereldhaven.

Ik verzoek u vriendelijk om ook eens te kijken op de site LINKELINKS 

 

retsiem

Geef een reactie