0

Vijf factoren die meespelen in het krijgen van een vriendin.

Vijf factoren die meespelen in het krijgen van een vriendin.

Op het moment dat je hebt besloten dat jij je gaat richten op het krijgen van een vriendin, is het veel makkelijker om te leren hoe je dit moet doen. Het punt is dat je voor jezelf duidelijk moet hebben wat voor vriendin jij wilt. Je zal echt verder moeten kijken en denken dan alleen maar ‘lekker’. Persoonlijk heb ik zelf vijf factoren die ik gebruik als criteria. Deze factoren hebben allen betrekking op haar persoonlijkheid. Ik ben tot deze factoren gekomen door mijn eigen persoonlijke ervaringen. Ze maken een groot verschil om te bepalen of jij en de vrouw wel met de neuzen dezelfde kant op staan. Als je op zoek bent naar een vrouw die goed bij je past, dan zijn deze factoren echt belangrijk om rekening mee te houden. Hier komen ze:

  1. Fysieke gezondheid. Hoe is haar fysieke gezondheid? Houdt ze bijvoorbeeld niet van sporten terwijl jij dit wel doet? Is zij een veganist of vegetariër terwijl jij graag vlees eet? Deze dingen zijn het zeker waard om rekening mee te houden.
  2. Socialisatie. Dit is een hele belangrijke. Als jij iemand bent die liever thuis zit, terwijl je vriendin iemand is die graag op stap gaat en feest, dan gaat jullie relatie niet werken. Als ze daar ook nog eens veel mannelijke vrienden op nahoudt, dan is de kans groot dat jaloezie een rol gaat spelen.
  3. Werk en carrière. Het is mooi als jij en je vriendin op één en dezelfde lijn zitten als het gaat om geld en het maken van carrière. De waarheid is dat het maken van carrière en werk het grootste deel van ons leven innemen. Geld is ook een punt waar heel veel relaties op stuk lopen. Ben jij een zogenaamde workaholic, dan moet je geen vriendin hebben die lui is.
  4. Emotionele gezondheid. Dit is misschien wel de belangrijkste van allemaal omdat je niet een gestoorde, labiele persoon wilt zijn. Je wilt dit ook niet als vriendin. Je hebt geen behoefte aan uitbarstingen om niets of ruzies die ontstaan om kleinigheden.
  5. Interesses. Dit is de minst belangrijke omdat deze vrij oppervlakkig is. Waar je interesses liggen is redelijk belangrijk in je relatie. Als jij bijvoorbeeld van Chinees eten houdt, maar je vriendin vindt dit walgelijk dan wil je niet dat je nooit meer Chinees kunt eten omdat je vriendin er niet van houdt.

Dit zijn vijf factoren waar je goed over na moet denken voordat je op zoek gaat naar een vriendin. Bepaal aan de hand van deze factoren wat voor vrouw goed bij je past. Het vereist ook dat je flexibel moet zijn in je relatie. De meeste vrouwen zullen niet aan alle voorwaarden kunnen voldoen.

Meer advies over het versieren van vrouwen vind je op Single man zoekt vrouw.

man zoekt vrouw

Geef een reactie