0

Vier flirttips die je helpen om vrouwen te versieren.

Vier flirttips die je helpen om vrouwen te versieren.

Vier flirttips die je helpen om vrouwen te versieren.

Heb jij ooit wel eens het idee dat helemaal niets begrijpt van vrouwen en hoe je met hen moet flirten? Als dit zo is wees dan gerust, je bent niet de enige met dit probleem. Er zijn veel mannen met je die geen idee hebben hoe ze met een vrouw moeten flirten. Daarom ga ik je in dit artikel vier flirttips geven zodat jij een oplossing hebt voor dit ‘mysterie’.

Plaag haar.

Misschien klinkt dit wat kinderachtig, maar het alom bekende ‘meisjes plagen, kusjes vragen’ geldt ook nog steeds voor volwassen ‘meisjes’. Het is zelfs een van de meest effectieve flirttips die je kunt gebruiken. Omdat veel mannen denken dat het kinderachtig is, is het een techniek die vaak het meest genegeerd wordt. In plaats van een vrouw te plagen gaan ze haar vaak overladen met complimenten, denkend dat zij hiermee haar interesse en waardering zullen krijgen. Het probleem met het geven van complimenten is echter, dat zij dit waarschijnlijk dagelijks aan moet horen. Je kunt wel begrijpen dat ze daar na de zoveelste keer wel zat van is en hier amper tot niet op zal reageren. Hoe anders is het voor haar wanneer jij die uitzondering bent die haar plaagt en in de maling neemt. Zij zal direct doorhebben dat je met haar aan het ouwehoeren bent en omdat jij jezelf onderscheid van de grote massa, zal zij je een stuk interessanter vinden dan de andere mannen.

Haar op een speelse manier aanraken.

De meest directe manier om een vrouw te laten weten dat je interesse in haar hebt, is door haar aan te raken. Het punt is echter dat veel mannen zich hier niet gemakkelijk bij voelen. Hierbij is jouw timing echter wel belangrijk. In de eerste 5 minuten, nadat je op een vrouw bent afgestapt, moet je haar nog niet aanraken. Op het moment dat jullie gesprek al wat gevorderd is, en het gaat de goede kant op, dan kun je haar eens aan beginnen te raken. Doe dit wel subtiel, grijp haar bijvoorbeeld niet gelijk naar haar kont, want dan zijn jouw kansen direct verkeken. Begin bijvoorbeeld door haar onderarm aan te raken, of je hand op haar knie te leggen (wanneer jullie naast elkaar zitten) nadat je iets grappigs hebt gezegd. Als je hand op haar knie leggen nog wat ongemakkelijk voor je voelt, kun je haar ook aanstoten nadat je iets grappigs hebt gezegd.

Gezichtsuitdrukkingen.

Het advies dat vaak door datingcoaches gegeven wordt is dat je als man veel naar vrouwen moet lachen. Lachen is prima, het punt is echter wel dat als je dit teveel doet, je het risico loopt dat je gezien zal worden als ‘die aardige vent’. Het probleem met ‘die aardige vent’ is dat dit vaak de man is, die bij vrouwen in de vriendenzone belanden en dat wil je ten aller tijden zien te voorkomen. In plaats van vaak te lachen kun je beter gebruikmaken van gezichtsuitdrukkingen zoals: je ogen sperren, grijnzen, knipogen en meer van dit soort subtiele gezichtsuitdrukkingen. Met je gezichtsuitdrukking moet je haar nieuwsgierig maken. Laat haar zich afvragen waar je op dat moment aan zit te denken .

Subtiele seksualiteit.

Maak geregeld subtiele seksuele gebaren of opmerkingen tijdens je gesprek met een vrouw. Laat je niets wijsmaken over de culturele stereotypen die er bestaan rond vrouwen en seks. Vrouwen zijn minstens net zo dol op seks als mannen, misschien zelfs wel meer. Schaam je daarom niet om seksueel getinte opmerkingen te maken wanneer je met een vrouw aan het flirten bent. Door met haar te praten over seks, zal zij hieraan gaan denken. Doordat zij eraan zal denken, zal haar behoefte hiernaar groter worden. En wanneer jij haar interesse hebt gewekt, wie is volgens jou de meest logische kandidaat waarmee zij deze behoefte wil bevredigen denk je?

Succes!

Op flirttips.be vind je meer datingtips. Flirttipts.be voor hem en voor haar.

flirttips

Geef een reactie