0

December is de maand van het speelgoed

December is een maand waar reikhalzend naar uitgekeken wordt, niet alleen door kinderen, maar ook door volwassenen. Een maand met veel gezelligheid, lekker eten en meestal een goede sfeer. Je ziet familieleden weer die je al enige tijd niet hebt gezien en je haalt oude herinneringen weer op. Met de intocht van de Sint midden november is de tijd van cadeaus geven en krijgen weer aangebroken. De kinderen mogen de schoen weer zetten en voor de ouders is het een tijd van veel lekkernijen en cadeautjes kopen. Speelgoedkrantjes worden helemaal doorgespit en de verlanglijstjes zijn opgesteld. De Sint en pieten mogen weer aan het werk als pakjesavond voor de deur staat.

Het speelgoed van 2015

De kinderen hebben alle speelgoedkrantjes van de grote speelgoedwinkels weer doorgespit en ook de internetsites zijn helemaal afgestruind. Maar wat staat er eigenlijk op de lijstjes van kinderen anno 2015? Er zijn een paar dingen populair op dit moment onder de kinderen. Ze willen graag spelletjes krijgen voor spelcomputers zoals de Xbox en de PlayStation 4. Speelgoed voor buiten zoals springtouwtjes en krijt is ook graag gewild onder de kids en de jongere kinderen onder de 8 jaar willen graag speelgoed en andere artikelen van animatiefilms zoals Minions en Frozen. Wilt u Frozen speelgoed bestellen? Kijk op de website Brinic.nl De kinderen zetten ook nog steeds speelgoed zoals lego en poppen op hun verlanglijstje en dat zal de komende jaren ook nog wel zo blijven.

Sinterklaas en kerst

December is dus een drukke maand voor de ouders van kinderen met al het speelgoed wat ze aan moeten schaffen. En het ergste is als Sinterklaas geweest is staat enkele weken later Kerst ook al weer voor de deur. Wat veel gezinnen doen is maar één van de twee feestdagen cadeautjes kopen en de andere feestdagen lekker gaan eten met het gezin. Bijvoorbeeld Sinterklaas wordt met cadeautjes gevierd en tijdens Kerst wordt er gezellig gegeten.

Bosses

Geef een reactie