0

Thuisstudies vergelijken online begint bij Studiemarathon!

U zoekt een vergelijkingssite waar thuisstudies vergelijken eenvoudig is? Studiemarathon is de website waar u uw favoriete thuisstudie op uw dooie gemak kan vergelijken met andere aanbieders. Maar ook taalcursussen, hobbycursussen, VCA opleidingen, trainingen en cursussen kunt u vergelijken. Op onze website zijn meer dan 2000 opleidingen en thuisstudies beschikbaar. Wij hebben de beste opleidingen van Nederland voor u op een letterlijke rij gezet. Onder meer van de opleiders LOI, NHA, NTI, Studieplan, Laudius e.v.a. hebben wij het aanbod online staan om makkelijk te vergelijken. Het aanbod varieert van voortgezet onderwijs tot een HBO opleiding. Maar ook diverse taalcursussen, hobbycursussen, Voeding/Sport/Gezondheid en diverse korte opleidingen op MBO niveau.

Taalcursussen vergelijken?

Wanneer je weet welke vreemde taal je wilt leren, is de keuze van leermethodiek om een taalcursus te volgen de volgende stap in het keuze proces. De enthousiasme en discipline maakt het leren van een vreemde taal een stuk eenvoudiger. Op onze website kan u elke taalcursus vergelijken. U kan kiezen uit:

• audiocursussen; uitermate geschikt voor de uren zoals reistijd en in de file.
• klassikaal leren; Leren op een vaste tijd, op een vaste locatie met een docent.
• een taal leren als thuisstudie; talen leren waar en wanneer jij het bepaald.

thuisstudies-vergelijken-taalcursussen-HBO-opleiding-MBO

Uw (thuis)studiekeuze begint bij Studiemarathon.

MBO, HBO of Master opleiding vergelijken als thuisstudie?

U overweegt een carrière switch?  U wilt eindelijk uw kennis gebied vergroten? Nu is er de mogelijkheid om een volledige MBO, HBO of master opleiding te volgen. U kunt overwegen om een volledig traject, een verkorte opleiding of alleen een module op een bepaald niveau te volgen. Dit behoort tot één van de mogelijkheden. Deze thuisstudies zijn eenvoudig te vergelijken op Studiemarathon.

Een HBO opleiding volgen als een thuisstudie is mogelijk. Maar bij sommige studies is er een klassikaal deel benodigd, puur omdat de opleiding dit vereist.

Kwaliteit thuisstudie HBO controleren

U kunt verifiëren of een HBO opleider de naam hogeschool mag voeren. U kunt controleren of een opleider geregistreerd staat in het zogenaamde CROHO register. D.m.v. dit register wordt de kwaliteit van een HBO opleiding geborgd.

Sinds kort hebben wij ook master thuisstudies en post-HBO opleidingen om te vergelijken. We zien u graag verschijnen!

 

RedCat75

Geef een reactie