0

Foodboxen; Het nieuwe koken!

Je wordt tegenwoordig overspoeld door website’s die allerhande foodboxen, maaltijdboxen of zogenoemde snackboxen verkopen. Veelal bevatten zij een gevarieerde inhoud, natuurlijk afhankelijk van de soort box en het thema hiervan.

Foodboxen; De diversiteit

Een foodbox of maaltijdbox zoals ze ook genoemd worden zijn er in een aantal verschillende soorten. Naast de gewone huis tuin en keuken pakketten waar het allemaal mee begon: met een inhoud zoals groenten, aardappelen en misschien hier en daar een stukje vlees of wat eieren is allang verleden tijd. De Boxen worden steeds luxueuzer en voller en kunnen met meer en meer gevuld worden, dit mede omdat de techniek de producten sneller en gekoeld kan bezorgen waardoor de producten in de boxen op zijn best zijn.

foodboxen foodwelove

Op de site completemaaltijd.nl worden diverse boxen getoond waaronder de AsianFoodLovers box, deze box bestaat uit pure Aziatische producten, waarmee je in een mum van tijd een heerlijke Aziatische maaltijd op tafel kan zetten. Maar AsianFoodLovers biedt ook de festival survival foodbox aan, dit is een box vol met handige en makkelijke snacks om een lange, drukke dag op een festival of het strand te overleven.

De traditionele boxen van HelloFresh, Mathijs maaltijdbox en FoodWeLove worden op deze site ook uitgelicht en worden nauwkeurig bekeken dmv plaatjes en onderzoek. Deze bekende en minder bekende aanbieders hebben allemaal meerdere box mogelijkheden waaruit je kan kiezen, zo zijn er de familie box, de variatiebox en de original box en diverse andere heerlijke overvolle boxen.

hellofresh original box

De Vegetarische box

De veggie box van HelloFresh bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden zonder vlees en vis. De recepten zijn gemakkelijk en worden meegeleverd. De Veggie foodbox bevat wel zuivelproducten zoals eieren, kaas en yoghurt. De box wordt wekelijks bij jou bezorgd.

Bezorgen

Het bezorgen van de foodbox gaat als volgt; wanneer je je eerste box hebt besteld gaat het eigenlijk lopen, je hebt dan gekozen voor een flexibel abonnement welke je kan pauzeren wanneer jij dat wilt. Kies voor jou de beste datum (verschilt per aanbieder) en de beste plaats (optie is per aanbieder anders) en de box inhoud natuurlijk (verschilt  per aanbieder). Alle leveranciers leveren een kookboekje bij hun boxen om zo de gerechten te maken die de bedenkers voor ogen hadden.

Voor alle foodboxen en kant en klare maaltijden kun je een kijkje nemen op

completemaaltijd.nl

Anchorman

Geef een reactie