0

Thee bestellen? Dat kan nu gemakkelijk bij Theemoment24

Thee bestellenEen theewinkel is niet in elke stad of dorp vanzelfsprekend. Om niet grote afstanden af te hoeven leggen kun je daarom heel eenvoudig thee bestellen bij Theemoment24. Theemoment24 is een online theewinkel bestaande uit meer dan 50 losse theesoorten. Denk aan groene thee, zwarte thee, rooibos thee, witte thee maar ook kruidenthee en oolong thee. Naast de losse theesoorten kun je bij Theemoment24 ook terecht voor diverse thee accessoires voor het zetten van losse thee.

Wat is losse thee?

Losse thee is verse thee bestaande uit hele theebladeren die met de hand geplukt worden, en dat proef je. De smaak van de thee wordt beïnvloed door diverse factoren, namelijk het land van herkomst, de ligging, de manier van plukken, het klimaat en het plukseizoen. Het fermentatieproces bepaalt uiteindelijk welke theesoort het is. Door bovenstaande omschreven factoren bestaat losse thee dan ook uit een grote hoeveelheid verschillende soorten, smaken en melanges.

Naast dat losse thee heerlijk is van smaak, bevat de losse thee ook vele goede eigenschappen. Dit komt om de theebladeren, tijdens het gehele proces, zoveel mogelijk heel worden gehouden waardoor de goede eigenschappen behouden blijven. Daardoor draagt het drinken van losse thee bij aan een gezonde levensstijl.

Welke thee moet ik bestellen?

Thee bestellen kun je zien als een ontdekkingsreis. Elke losse theesoort is namelijk puur en uniek van smaak, en wat is er leuker om een heerlijke nieuwe smaak te ontdekken? Om je niet helemaal in het ongewisse te laten zijn onze theesoorten op onze website voorzien van de benodigde informatie, zoals smaak, ingrediënten en het zetadvies.

Op Theemoment24.nl, dé online theewinkel gespecialiseerd in diverse losse thee soorten kun je deze ontdekkingsreis beginnen. Naast de de bestaande losse theesoorten kun je bij ons ook theeselecties bestellen. Op deze manier kun je kennis maken met drie losse theesoorten voor een leuke prijs!

Moniek

Geef een reactie