0

Liefhebbers van Avontuur spelletjes let op! Denda Games heeft wederom het aanbod vergroot!

In het prachtige Parijs verdwijnen vrouwen op klaarlichte dag in het niets. Ontrafel de verbazingwekkende waarheid achter dit mysterie in “European Mystery: The Scent of Desire Collector’s Edition”, een geheimzinnig zoek en vind avontuur!

Na een leven lang hard werken heeft een gevierde detective zich op het Franse platteland teruggetrokken om daar van zijn pensioen te genieten. Toch zit het werk er nog niet op voor de doorgewinterde speurder. In de Franse hoofdstad zijn meerdere jonge vrouwen op klaarlichte dag spoorloos verdwenen. Vergezel de nieuwsgierige detective naar Parijs en geniet van fantastische extra’s in “European Mystery: The Scent of Desire Collector’s Edition” Een aanrader voor iedere spelletjes liefhebber!

Omdat Parijs kampt met een hevige cholera-uitbraak komen de plaatselijke autoriteiten handen tekort. De hulp van de ervaren detective is hard nodig.  Al snel ontdekt de speurder dat er een luchtje aan de zaak zit. Wie ontvoert de vrouwen en waarom? Speur je een weg naar de oplossing, los puzzels op en brouw doeltreffende middeltjes. Deze smaakvolle Collector’s Edition bevat tal van extra’s. Reis in het bonushoofdstuk naar Londen, maak slim gebruik van de spelgids en geniet van meer bijzondere toevoegingen. Help de doortastende detective om dit onwelriekende raadsel op te lossen!

Ook Mystery Legends: The Phantom of the Opera en Big City Adventure: Paris Classic Edition spelen zich af in het mooie Parijs. Natuurlijk kun je deze leuke zoek en vind spelletjesdownloaden bij Denda Games!

Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s
Een bonushoofdstuk dat zich afspeelt in Londen
Een geïntegreerde spelgids
Prachtige nieuwe uitdagende locaties
Nieuwe minispellen
Schitterende wallpapers
Screensavers
Conceptkunst
Muziek

Kenmerken
Bezoek samen met Denda Games de Franse hoofdstad
Er verdwijnen jonge vrouwen in Parijs
Er zit een luchtje aan de zaak!
Help een bezorgde vader
Geniet van sfeervolle Zoek en Vind Scènes
Los gevarieerde puzzels op
Volledig Nederlandstalig

neuveldenda

Geef een reactie