0

Aandachtspunten bij de aanschaf van e-liquid

Wanneer je van plan bent voor de eerste keer e-liquid te kopen voor je e-sigaret is het belangrijk om te weten waar je op kunt letten. Zo voorkom je dat je een vloeistofje aanschaft die niet perfect aansluit op jouw wensen.

100% VG e-liquids 

 

Sommige mensen krijgen een lichte allergische reactie op de in e-liquids voorkomende stof PG (Proylene Glycol). Deze reactie kan bestaan uit een geïrriteerd gevoel aan de luchtwegen, misselijkheid en/of duizeligheid. Tot kort was dit en reden om te stoppen met e-roken. De oplossing hiervoor is door Virgin Vapor ontwikkeld. Door de nieuwe 100% VG e-liquids zal je geen last meer hebben van die vervelende allergische reacties. Deze Amerikaans e-liquids hebben naast een 100% VG gehalte ook een heerlijke smaak!

 

 

Waarom een 100% VG Organische e-liquid kopen?

 

Er zijn naast de allergische reactie nog genoeg andere redenen om voor de 100% VG Organische       e-liquid te kiezen. Dit zijn de meest voorkomende redenen :

 

  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Alleen plantaardige glycerine (100% VG)
  • Geen suiker, noten of gluten
  • Volledig veganistisch en kosher
  • Uitsluitend gecertificeerde biologische ingrediënten

Veel bekende elektronische sigaretten en E-Liquids maken gebruik van kunstmatige smaakstoffen, die fabrikanten en verkopers ‘de grote onbekende’ noemen. Alle smaakstoffen zijn door de FDA goedgekeurd voor menselijk gebruik, maar er is weinig bekend over de effecten op zowel de korte als lange termijn op de gezondheid.

 

 

Vormt een 100% VG e-liquid een risico voor mijn atomizer of clearomizer?

Nee, de 100% VG e-liquids zijn in tegenstelling tot andere e-liquids niet dikker dan de PG E-Liquids. Er word gebruik gemaakt van een speciaal recept wat dicht in de buurt komt van de dikte van PG. Hierdoor bestaat er geen risico op een verstopping van een atomizer of clearomizer van je elektronische sigaret.

diginamics

Geef een reactie