0

Lastminutes met korting

Een lastminute boeken is tegenwoordig zo gedaan, denk je. Als je eenmaal op zoek bent naar een ideale lastminute vakantie of weekendje weg, zul je er al snel achterkomen dat er ontzettend veel bomen in het bos staan en het moeilijk te bepalen is wat nu de beste deal voor de beste prijs is. Daarnaast zijn er veel grote en kleine reisaanbieders. Als je geen specifieke voorkeur hebt voor een lastminute bij sunweb, arke, oad of een andere reisorganisatie zoals corendon of kras, kun je eigenlijk alle kanten op. Vandaar in dit artikel een aantal nuttige tips bij het zoeken en boeken van een last minute vakantie.

Populaire lastminute bestemmingen

Er zijn een groot aantal bekende last minute bestemmingen waar het meestal mooi weer is en je goedkoop voor een last minute all inclusive of superdeluxe vakantie kunt gaan.

  1. Turkije – de hele turkse riviera met als hoogtepunten Antalya en Alanya zijn toch wel de hotspots voor een lastminute vakantie. Buiten het seizoen tegen hele goede prijzen, in het hoogseizoen allang niet meer zo heel goedkoop. Wel vaak op basis val all inclusive of ultra all inclusive, dus je weet vooraf redelijk waar je aan toe bent
  2. Door alle onrusten is Egypte het laatste jaar iets minder populair geworden, maar nog steeds zijn de grote resorts in bijvoorbeeld Sharm el Sheikh of Hurghada enorm populair voor lastminute toeristen die een goede deal tegen een lage prijs zoeken.
  3. Spanje, maar ook Spaanse eilanden zijn populaire last minute bestemmingen, met name ook voor mensen van 50 jaar en ouder. Voor jongeren is er buiten het hoogseizoen niet zo heel veel te doen.
  4. Griekenland en de Griekse eilanden zijn natuurlijk altijd voorzien van mooi weer, geweldige last minute deals en lekker eten tegen goede prijzen. De crisis heeft er in Griekenland goed ingehakt waardoor prijzen noodgedwongen nog scherper zijn. Een sterke toeristische industrie helpt Griekenland er daarnaast ook nog eens snel bovenop.
  5. Canarische eilanden – heerlijk voor mensen die hun relaxvakantie willen combineren met allerlei activiteiten. Op de Canarische eilanden is veel te zien en te beleven.

Tips lastminutes vakanties

  • Bepaal vooraf je budget. Als je weet wat je ongeveer uit wilt geven, kun je hier goed rekening mee houden
  • Bepaal vooraf hoe lang je weg wilt
  • Bepaal wat voor vakantie je wilt. Wil je een lastminute zonvakantie, een hele goedkope vakantie, een luxe vakantie of juist een actieve lastminte.

Kortingen en kortingscodes

Op ons lastminute-blog.nl zetten we de laatste kortingscodes en kortingen van bijvoorbeeld corendon, sunweb, arke, kras en andere grote reisaanbieders voor je op een rijtje. Daarnaast selecteren we dagelijks een fantastische last minute deal die op korte termijn vertrekt voor hele scherpe prijzen. Hiervoor struinen we dagelijks de verschillende aanbiedingen voor je af en maken er een mooie overzichtelijke presentatie van.

lastminute

Geef een reactie