0

Een losse tandartsverzekering afsluiten? Ja, dat kan!

Thuiswonend of net op kamers? Bijna iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten. Ook al ben je misschien niet altijd blij met de kosten die je hierdoor hebt, het zou nog veel erger zijn als je iedere medische ingreep of alle medicijnen zelf zou moeten betalen.
Goede zorg kost nu eenmaal geld en met een zorgverzekering kun je de juiste zorg veroorloven.
Toch is het prettig als je de premie voor de zorgverzekering zo laag mogelijk kunt houden. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een pakket dat bij je past. Een gewoon goede verzekering, tegen een scherpe premie, waarbij je kwalitatieve zorg kunt verwachten. Gemakkelijk online te regelen, zonder al te veel gedoe. Dat is Salland ZorgDirect.

De voordelen van een losse tandartsverzekering afsluiten
Misschien zit er voor jou alles in het basispakket wat je nodig denkt te hebben, maar zou je wel graag een losse tandartsverzekering afsluiten. Wees eerlijk, een goed gebit mag toch niet ontbreken.
Bij Salland ZorgDirect is dit mogelijk. Tandartskosten kunnen aardig oplopen, zeker als er speciale behandelingen nodig zijn. Een losse tandartsverzekering afsluiten kan dan veel financieel leed voorkomen.

Declareren is makkelijker dan ooit
Bij Salland ZorgDirect kun je de basisverzekering aanvullen met een losse tandartsverzekering. Er zijn drie mogelijkheden: de TandExtra, de TandPlus en de TandTop.
Bij alle pakketten wordt 80% van een maximaal bedrag per jaar uitgekeerd. Ook in het nieuwe jaar zal Salland ZorgDirect zal er alles aan doen om de premies aantrekkelijk te houden, ook voor de losse tandartsverzekering 2016.
Daarnaast zijn er nog andere voordelen. Bijvoorbeeld door het indienen van de declaraties zo simpel mogelijk te houden. Dit kan namelijk via de handige ZorgDirect declaratie-app voor je smartphone. Ook veel andere zaken kunnen digitaal geregeld worden. Met ‘Mijn ZorgDirect’ kun je in een veilige omgeving handige online formulieren downloaden of de stand van de lopende zaken bekijken. ZorgDirect is een zorgaanbieder die met zijn tijd meegaat, om jou een passende en voordelige zorgverzekering aan te bieden.

Salland ZorgDirect

Geef een reactie