0

Webmail in Nederland

webmailBij vrijwel elke internet provider in Nederland krijg je bij aankoop van een internet pakket een gratis email. Op deze email ontvang je facturen maar ook informatie van de provider. Verder is deze email ook te gebruiken voor privé gebruik. Het adres is in de meeste gevallen gepersonaliseerd met voor en achternaam van de klant, wat dan eindigt op het adres van de provider zoals @ziggo of @kpnmail.nl

Wat kan je met Webmail?

Webmail is de term die wordt gebruikt voor een e-mailplatform dat overal ter wereld met vrijwel elke browser te bekijken is. U hoeft niet uw eigen laptop, desktop bij de hand te hebben om in te kunnen loggen. U kunt op elk gewenst toestel inloggen met uw email en wachtwoord en zo uw email bekijken of verzenden. Deze webmail adressen van de providers zijn vaak lastig te vinden op de overvolle provider site. Waarom is dit niet makkelijker te vinden?

Webmail Adressen

Webmail-provider.nl heeft de webmail adressen van verschillende providers in Nederland overzichtelijk weergegeven. Providers zoals KPN webmail, Ziggo webmail, Tele2 webmail, XS4ALL webmail en Vodafone webmail. Daarbij zijn ook alle email instellingen van de providers toegevoegd waarmee u gemakkelijk uw email op uw tablet, smartphone, desktop, laptop kunt instellen. Deze gegevens zijn up 2 date met desbetreffende uitleg. Ook is er een toestelhulp aanwezig om per toestel uw email gemakkelijk in te kunnen stellen.

Daarbij heeft webmail-provider.nl de webmail adressen van de Hogescholen en Universiteiten van Nederland toegevoegd. Ook deze zijn gemakkelijk te vinden op de website.

Webmail instellingen

Webmail is super handig om overal en altijd toegang tot je email te hebben. Maar hoe stel je deze in op je tablet, smartphone, desktop of laptop? Deze instellingen zijn vaak te vinden op de website van de aanbieder. Echter is dit vaak diep verstopt op de website. Daarom heeft website-provider deze instellingen onder de aanbieders overzichtelijk weergegeven. U zoekt uw aanbieder op en daarbij vind u deze instellingen, ook voor Android en ios. Zo hoeft u niet eindeloos te zoeken maar alles onder 1 klik.

 

Webmail Toegankelijkheid

Om toegang tot uw email te krijgen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze krijgt u meestal per brief van uw provider. Bent u de gegevens kwijt dan kunt u op webmail-provider.nl de links vinden om uw gebruikersnaam en wachtwoord op te vragen. Zo zit hoeft u niet te bellen naar de klantenservice waarbij u lang in de wachtrij kan staan en geen overbodige kosten maakt.

 

 

webmailprovider

Geef een reactie