0

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie/SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Zoekmachine optimalisatie/SEO

Zoekmachine Optimalisatie is het zo geoptimaliseerd onder de aandacht brengen van uw aanbod via zoekmachines, dus  door hoog te scoren in Google.  Door een prominente plek in te nemen op deze belangrijkste zoekmachine bereik je binnen no-time een ontzettend grote doelgroep met relevante bezoekers.

Voordelen

  • Relatief goedkoop
  • Geen advertentiekosten
  • Relevante bezoekers door goede zoekwoorden te gebruiken
  • U wordt bekeken door 9 van de 10 zoekers. Het is een feit dat onbepaalde positionering meer oplevert dan betaalde!

Zoekmachine Adverteren SEA

Zoekmachine Adverteren is het onder de aandacht brengen van uw aanbod via zoekmachines, door (betaalde) advertenties te plaatsen op Google. Denk hierbij aan Google AdWords, waarbij u betaalt om te adverteren op een bepaald zoekwoord.

Voordelen

  • In vergelijking met andere manieren van reclame) is SEA marketing een erg goedkope manier om te verkopen of om uw bekendheid te vergroten. U kunt bovendien een maximaal dagbudget vastleggen.
  • Uw advertentie is alleen zichtbaar voor wie op dat moment naar uw producten of diensten op zoek is. Zo bereikt u veel efficiënter uw doelgroep. Bovendien staat u dus alleen hoog in Google bij de personen die geïnteresseerd zijn in uw branche.

Wie kan u hiermee helpen?

U kunt kiezen voor een bedrijf zoals  Totaal Online Marketing . U kiest voor dit bedrijf als u meer klanten wil bereiken door inzet van Zoekmachine Marketing of Google Adwords. Dit bedrijf  is in staat om de voor u relevante zoekwoorden te filteren en na te gaan hoe u zo efficiënt mogelijk uw doelgroep kunt bereiken. Voor meer informatie over hoe u Zoekmachine Marketing voor u kunt laten werken dan contact op met dat bedrijf.  Of maak gebruik van de mogelijkheid om ter kennismaking een gratis eerste zoekmachine marketing advies.

marco0162

Geef een reactie