0

Dierenoppas in uw regio

Bent u de trotse eigenaar van een trouwe viervoeter en gaat u op vakantie? Geen paniek! Animal Planet Nanny helpt u aan een dierenoppas voor uw hond, kat of konijn. Onze website www.katten-en-hondenoppas.nl is de plek waar u een dierenoppas bij u in de buurt kunt vinden.

Kattenoppas
Onze website brengt dierenliefhebbers bij elkaar, waaronder in de omgeving van Den Haag. Bent u op zoek naar een 
kattenoppas in Den Haag? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en zoek een kattenvriend in de omgeving van Den Haag. In de zoekfunctie kunt u uw huisdier (hond, kat, konijn, vis, vogel enz.) aangeven, de verzorgingsmethode, uw woonplaats en de periode waarin u een verzorger zoekt.

Bij u thuis of uit logeren?
De website biedt verschillende mogelijkheden voor het inschakelen van een dierenoppas. Denkt u bijvoorbeeld aan het verblijf van uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Wilt u dat de oppas uw huisdier thuis komt verzorgen of wilt u dat uw huisdier gaat logeren bij de oppas. Andere opties waar u aan kan denken zijn: het huisdier laten verblijven in een dierenhotel en uw hond laten uitlaten door de hondenuitlaat service. Alles is mogelijk!

Hondenoppas
Www.katten-en-hondenoppas.nl verzorgt ook een 
hondenoppas in Den Haag voor uw trouwe viervoeter. U kiest zelf de honden verzorger naar wens. Trouwens, ook voor ieder ander huisdier kunt u terecht op de gratis zoekwebsite. U heeft zelf volledig de regie en bepaalt met wie u wilt afspreken. Na een goede kennismaking kunt u genieten van uw vakantie.

Afspraken met de dierenoppas
Voor een prettige, ontspannende vakantie en niet te vergeten, een goede verzorging van uw huisdier, raden wij u aan goede en duidelijke afspraken te maken met de oppas. Hierbij kunt u denken aan de start- en einddatum van de oppas, het aantal verzorgingsmomenten per dag en de inhoud hiervan. Welke voer moet uw huisdier krijgen, moet er gespeeld worden of moet uw huisdier misschien uitgelaten worden.

Katten-en-hondenoppas

Geef een reactie