0

Woning leegruimen

Wanneer een alleenstaand familielid of dierbaar persoon in uw omgeving komt te overlijden, dan is er veel om over na te denken en te regelen. Daarbij komt nog dat er wordt verwacht dat de woning van deze persoon zo snel mogelijk leeg wordt geruimd. Dit kost veel tijd en energie en het kan zijn dat u dit simpelweg niet heeft. Als u niet in staat bent om de woning zelf leeg te ruimen, dan staan wij van Inboedel Opruimen.com graag voor u klaar om u te helpen. U kunt al het werk uit handen geven en erop vertrouwen dat wij zeer snel de woning leeg ruimen, op tijd voor de gestelde deadline.

Ieder soort woning
Of het nu gaat om een eigen huis, huurwoning, appartement, verzorgingsappartement, etagewoning, flat, aanleunwoning, inleunwoning of seniorenwoning, wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en afvoeren van de inboedel en andere spullen uit de woning. Als het om een koopwoning gaat, dan is het belangrijk dat deze snel opgeleverd kan worden en als het om een huurwoning gaat, dan is het wel zo prettig dat nabestaanden niet verantwoordelijk hoeven te zijn voor een extra maand huur. Bij verzorgingsappartementen en seniorenwoningen wordt vaak de eis gesteld dat het huis leeg na overlijden binnen zeven dagen gebeurt. Als u deze klus aan Inboedel Opruimen.com over laat, dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

Tot in de puntjes verzorgd
Bij Inboedel Opruimen.com leveren wij geen half werk. Wij zorgen ervoor dat iedere woning bezemschoon opgeleverd kan worden. Dit houdt in dat wij niet alleen de inboedel opruimen, maar dat wij bijvoorbeeld ook de vloerbedekking verwijderen, gordijnrails demonteren en verlichting weghalen. Daarbij worden kleine reparaties uitgevoerd, zoals het dichten van gaatjes in muren of plafonds. Neem contact met ons op via de website of telefoon en wij helpen u bij het huis leegruimen.

Inboedel Opruimen

Geef een reactie