0

De badkamertrends van 2015/2016 zijn wc brillen!

Er zijn nieuwe wc brillen op de markt die zich volledig richten op de badkamer trend van 2015/2016! In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de vormgeving en bedrukking van toiletbrillen. De eerste bedrukte wc-brillen waren afbeeldingen van dolfijnen, koeien en landschappen. Vandaag de dag zijn deze brillen nog steeds te verkrijgen in verschillende bouwmarkten, maar www.detoseats.nl opent een nieuwe markt door in te haken op de trends van nu.

Waarom geen witte wc brillen?

De ontwerpen van badkamers worden steeds exclusiever en origineler. Het zijn niet meer de standaard badkamers met witte tegels, maar er wordt veel meer gekeken naar de algemene woontrends. Een goed voorbeeld hiervan is steigerhout. De afgelopen jaren is de populariteit daarvan fors gestegen en is het niet meer weg te denken in de Nederlandse huiskamers en badkamers. Denk hierbij aan steigerhouten badkamerkasten, zittingen, accessoires…

De standaard witte wc bril blijft achter in deze nieuwe woonstijlen. Veel hipper is een toiletbril die past bij het steigerhout. Zo heeft Deto Seats bedrukte wc brillen van oude boomschorsen of houtnerven. Een prima match dus!

Gebruiksgemak
De wc brillen hebben zich ook ontwikkeld in het gebruikscomfort. De meest bekende is het softclose systeem. Dit systeem zit verwerkt in de zinken scharnieren van de wc bril en zorgt ervoor dat de bril zich langzaam en geruisloos sluit. Dus geen klapperende en beschadigde wc-brillen meer.

Het minder bekende systeem is Quickrelease. Dit systeem heeft een aantal handige eigenschappen. Ook dit systeem zit deels verwerkt in de scharnieren. Met één druk op de knop kun je de gehele toiletbril demonteren. Hierdoor kan er grondig en zeer eenvoudig schoongemaakt worden om en op de scharnieren. Ook de wc bril is hierdoor rondom eenvoudig schoon te maken en ook weer met één klik te monteren.

Het quickrelease systeem zit bijvoorbeeld ook op familie toiletbrillen. Wanneer jonge kinderen gebruikmaken van volwassen toiletzittingen kan er sneller geknoeid worden en is hygiëne een musthave.

Kwaliteit van de toiletbrillen
De kwaliteit van de toiletbrillen wordt steeds beter. Dit is voor Deto Seats een reden om twee jaar garantie te geven voor zijn wc brillen. De brillen die zij aanbieden worden geproduceerd van Duroplast of MDF materiaal. MDF is geproduceerd met houtsnippers dat in kunstharslijm geperst wordt, dit zorgt voor een zeer sterke ondergrond en het is uitermate geschikt om krassen tegen te gaan. Duroplast is een type plastic met ook een zeer harde ondergrond. Beiden materialen zijn bestand tegen krassen, maar ook UV-stralen en agressieve schoonmaakmiddelen.

Backlink: http://www.detoseats.nl/product-informatie/leuke-wc-brillen/

Deto Seats

Geef een antwoord