0

Kapperstrend: Tangle Teezer

Tangle Teezer

tangle teezer

tangle teezer

Als jij de kapperstrends een beetje in de gaten houdt, zul je de Tangle Teezer in de afgelopen jaren niet gemist hebben. Deze razend populaire borstel werd in 2007 gelanceerd in Groot-Brittannië, en het innovatieve ontwerp veroverde in de jaren daarna razendsnel de rest van de wereld. Momenteel is het één van de meest geliefde borstels op de markt! Dus overweeg jij een nieuwe borstel van goede kwaliteit te kopen? Dan zit je met de ongetwijfeld goed – zeker met de prachtige korting die je via kapperskorting.com op het product  krijgt.

 

Voordelen van de Tangle Teezer

De Tangle Teezer ziet er misschien niet heel spectaculair uit, maar wanneer je hem gebruikt, zul je direct een groot verschil voeren met je huidige borstel. De Teezer heeft flexibele pinnen, die niet alleen gemakkelijker en pijnlozer door je haar glijden, maar er ook nog eens voor zorgen dat het bij het kammen niet zo snel af zal breken. Een vollere haardos is het resultaat! Een ander voordeel van die flexibiliteit is dat je hoofdhuid bij iedere borstelbeurt een zachte massage geeft die voor een betere doorbloeding zorgt. Hier gaat je haar meer van glanzen, een effect dat al binnen een paar weken zichtbaar is.

 

Modellen

De Tangle Teezer wordt in talloze modellen aangeboden. De Salon Elite is het basismodel; deze vrolijk gekleurde borstel ontklit je haar snel en pijnloos. Daarnaast is er bijvoorbeeld de Aqua Splash, een waterdichte borstel die speciaal ontworpen is om je haar onder de douche al te ontwarren, bijvoorbeeld als je het gewassen hebt. Of wat dacht je van de Compact Styler, een extra klein model voor wie altijd te weinig ruimte in haar handtas heeft? Ten slotte is er de Flowerpot, een kindvriendelijk design dat niet alleen bruikbaar is als borstel, maar ook als opbergdoosje voor speldjes. Zo is er voor ieder wat wils in deze collectie!

 

Kapperskorting.com

Wil je al langer een betere borstel kopen, maar ben je bang dat dat snel te duur zal worden? Dankzij kapperskorting.com is dat probleem voorgoed verleden tijd! Bij ons vind je niet alleen de Tangle Teezer met maar liefst 35% korting, we bieden ook allerlei andere kappersartikelen aan voor ongekend scherpe prijzen. Breng dus snel een bezoekje aan onze website en kijk wat we voor jouw haar kunnen doen!

Joanne

Geef een reactie