0

Kersttruien: dé hit van dit kerstseizoen

Het wordt later licht en eerder donker, overal zie je gezellige lampjes in de dorpjes en steden en het wordt buiten kouder: allemaal tekenen dat het kerstseizoen weer is begonnen.

Het is een tijd waarin iedereen er leuk uit wil zien en elkaar leuke, maar ook foute cadeaus geeft. Een van de meest foute kerstcadeaus dit jaar is de kersttrui. Een kersttrui is een (vaak gebreide) trui met lelijke figuren. Een kerstman, een rendier, kerstbomen en allerlei andere kerst gerelateerde figuren. De kersttruien zijn over komen waaien vanuit de Verenigde Staten, waar ze al jaren populair zijn.
Sinds enkele jaren (mede door het internet) is er een hype ontstaan onder jongeren die zelf kersttruien breien of online bestellen. Tegenwoordig vind je heel veel online shops die gespecialiseerd zijn in dit soort truien. De trend is eigenlijk: hoe fouter hoe beter. Er worden ondertussen zelfs wedstrijden georganiseerd waarbij degene die de lelijkste kersttrui draagt wordt gekozen tot winnaar.

In het nieuws

Zelfs op het RTL nieuws van 10 december was een item over kersttruien. Hierin was een trui te zien waar een miniatuur spoor omheen zat en er een treintje over heen reed. Er was zelfs een schaap in de uitzending die een kersttrui droeg.  De kersttruien gekte komt nu echt los dankzij alle media aandacht.

Kersttrui als cadeau geven

Natuurlijk kun je geen trui voor een schaap aan iemand als kerstcadeau geven, je moet wel een fatsoenlijke trui geven. Bij kersttrui-kopen.nl heb je een overzicht van alle foute kersttruien van bekende winkels. Zowel voor mannen als vrouwen kun je een lelijke kersttrui vinden. Je kunt ze al krijgen voor minder dan 30 euro, maar ook voor meer dan 200 euro. Zelfs het mode icoon Ralph Lauren heeft deze lelijke kersttruien ontworpen voor zijn collectie.

Wil jij dus een grappig kerstcadeau geven waarmee iemand eigenlijk best hip wordt? Bestel een zo fout mogelijke kersttrui!

kersttrui

Geef een reactie