0

Veiliger shoppen door te besparen met BlackFridaySale.nl

Online shoppen is voor velen in ons land nog steeds eng. Hoewel online shoppen enorm is toegenomen de afgelopen jaren, zijn er nog steeds veel mensen die niet online durven te shoppen vanwege de onbetrouwbaarheid. Online shoppen kan echter heel veilig zijn als u het juist doet.

Het vervelende aan online shoppen is dat u niet weet met wie u zaken doet. Hoewel u wel eens contact gegevens kunt vinden, zijn die gegevens niet altijd echt. Als eerste is het belangrijk bij shoppen is dat u review websites bekijkt om te zien of andere mensen goede of slechte dingen over de website zeggen. Bekijk niet één maar meerdere review websites, omdat zelfs deze sites wel eens een verkeerd (of gemanipuleerd) beeld kunnen geven.

Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de webshop is aangesloten bij een keurmerk. Niet alleen moet het keurmerk op de site van de webshop vermeld staan, ook moet er een certificaat van deze website op de website van het keurmerk staan. Soms worden keurmerken namelijk op de site van de webshop geplaatst terwijl de webshop geen eens een keurmerk heeft.

Ten derde moet bij het afreken de url van de website met HTTPS beginnen. Dit betekent (over het algemeen, als u geen foutmeldingen krijgt) dat uw gegevens veilig veilig verstuurd worden. Als dit niet het geval is, kunnen anderen mogelijk uw gegevens onderscheppen.

Ten vierde en ook de laatste tip is eerst via BlackFridaySale.nl te shoppen. Hier staan alleen betrouwbare webshops vermeld, zodat u zeker weet dat wanneer u online iets bestelt, u de bestelling ook daadwerkelijk in huis zal krijgen. Op deze site worden de prijzen van alle producten vergeleken zodat u niet alleen bij een betrouwbare webshop bestelt, maar ook altijd de laagste prijs betaalt. In deze economisch mindere tijden kunt u door gebruik van deze site op iedere aankoop tientallen tot wel honderden euro’s besparen.

blackfridaysale

Geef een reactie