0

Wat zijn Onesies?

Wat zijn Onesies?

Onesies zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen in Nederland en in België. Voornamelijk door beroemdheden als Justin Bieber is de trend overgekomen vanuit Amerika en Engeland waar de onesie al meer dan tien jaar gedragen word. In Nederland is de onesie vooral ook bekend geworden door de Engelse winkel Primark die als een van de eerste winkels de onesie ging verkopen. In Nederland is de onesie pas een kleine vijf jaar bekend en wordt gedragen door jong en oud en zowel door mannen als vrouwen. Maar wat is nu eigenlijk een onesie?

Onesies in Nederland

Onesies staan ook wel bekend als jumpsuits, maar toch zijn er belangrijke verschillen. De onesie is voornamelijk loungewear. Het bestaat als een geheel van enkel tot aan de nek. Een onesie heeft vaak een rits van de nek tot aan de middel aan de voorkant, waardoor je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Hij wordt meer gezien als een pyjama, maar wordt daarentegen ook wel buiten gedragen. Dit komt door het diverse aanbod in Onesies waardoor deze ook geschikt is om buiten te dragen of op een feestje. Vooral de dierenonesies nemen erg in populariteit toe en zijn niet alleen comfortabel om te dragen, maar daarnaast vooral erg leuk om te zien.

Dieren onesies

Onesies in de vorm van een dier. De onesies geven je de mogelijkheid om te verkleden als een olifant, tijger, aap en nog veel meer. De capuchon heeft de kenmerken van het hoofd van een dier en de onesie is daarnaast voorzien van leuke kenmerken als een staart en oortjes.

Onesies Nederland

Het aanbod Onesie Nederland is divers, maar daarvoor moet men meer online terecht dan in de fysieke winkels. Primark staat bekend om een aanbod onesies, maar online vind men een groter aanbod aan onesies voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.

jconline

Geef een reactie