0

Vervoersmogelijkheden Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een van de populairste luchthavens van Nederland. Met een gunstige ligging van zo een 9 kilometer van de stad is het makkelijk om vervoer te regelen naar de terminal. Of juist niet?

 

Welke vervoersmogelijkheden hebt u om op de luchthaven van Eindhoven aan te komen?

Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder:

  • een beroep doen op uw vrienden,
  • met openbaar vervoer,
  • met de taxi
  • of met uw eigen auto gaan.

 

Een beroep doen op uw vrienden

Op het eerste gezicht ligt deze optie het meest voor de hand. Echter, zodra u het totaal plaatje onder de loep neemt is het vaak genoeg gunstiger om te kiezen voor openbaar vervoer of voor parkeren bij Eindhoven Airport. Wanneer u gebracht en later weer afgehaald wordt moet uw familielid of kennis heen en weer rijden. Dit is niet alleen vermoeiend voor de bestuurder, maar de brandstofkosten kunnen ook heel duur uitkomen.

 

Met openbaar vervoer

Wellicht kunt u met de bus naar de luchthaven gaan. Eindhoven Airport is makkelijk te bereiken met de bus. De terminal zit meteen naast de bushalte. De luchthaven is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar en deze reis duurt 20 minuten.

 

Met de taxi

Heeft u niks aan de 2 bovenstaande mogelijkheden? Misschien dan met de taxi? U hoeft dan niemand te vermoeien voor de reis en u wordt voor de terminal afgezet. Het nadeel van een taxi is natuurlijk de prijs.

 

Met uw eigen auto gaan

Wilt u liever parkeren bij Eindhoven Airport? In dit geval hebt u wel een veilige parkeerplek nodig voor uw wagen voor al die dagen. In vele gevallen moet u hiervoor de hoofdprijs betalen. Het loont dus om uit te kijken naar de voordeligste prijzen voor parkeren bij Eindhoven Airport. En natuurlijk is het ook lekker om 2 uur in de nacht niet op zo een parkeerterrein te staan, maar gebracht te worden. Eazzypark is een aanbieder van parkeerplaatsen die dat ook doet. De chauffeur zet u voor de juiste vertrekhal en dat is natuurlijk wel prettig.

 

U draagt uw auto met sleutel dan over aan de chauffeur, hij rijdt uw auto vervolgens

naar het bewaakt en omheind parkeerterrein. Deze chauffeurs helpen u graag met uw bagage. Op de dag van terugkomst zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto klaarstaat voor de aankomsthal.

finite

Geef een reactie