0

PROscanner product prijsvergelijker app

Met de Android & iOS app van PROscanner kunt u als consument in de winkel direct zien of het product ergens anders goedkoper is te verkrijgen. Wanneer u in de winkel staat scant u gemakkelijk en snel de barcode van het product. Na het scannen van deze barcode zoekt onze app daar de goedkoopste aanbieders bij.

Prijzen van producten kunnen erg variëren bij verschillende winkels. Iedereen is altijd opzoek naar de beste deal. Het gebeurd daarom ook vaak dat mensen in de winkel gaan zoeken naar het product op internet. Vaak moet u als consument dan meerdere pagina’s doorzoeken naar de beste prijs. Met onze gratis prijsvergelijk barcode scanner app gaat dit gemakkelijk en snel. Het enige wat u hoeft te doen is onze app te installeren op uw smartphone of tablet en u kunt altijd gemakkelijk en snel de prijzen vergelijken.

Aangesloten bij 2000 webshops
PROscanner is aangesloten bij bijna 2000 webshops. Hierdoor kunnen wij bijna elk product voor u vinden bij één van deze aanbieders. Wanneer u de barcode heeft gescand zoekt onze app bij deze aanbieders naar de beste prijs. Wanneer de app één of meerdere resultaten heeft gevonden worden deze aan u getoond met oplopende prijs. U kunt dus direct zien waar het product het goedkoopst is te krijgen. U kunt vervolgens door klikken naar de gewenste aanbieder om uw bestelling af te ronden.

Waarom een gratis account registreren bij PROscanner?
Wij bieden u de mogelijkheid om een gratis account te registreren bij ons. Wanneer u een account registreert en inlogt in de app worden uw scans opgeslagen. U kunt vervolgens op onze website inloggen en daar de scans ook vinden. Dit heeft als voordeel dat wanneer u de bestelling niet wenst af te ronden bij een aanbieder via uw smartphone of tablet u dit op een later moment kunt doen via uw computer.

Kortom wanneer u PROscanner gaat gebruiken bent u altijd voorzien van een app om de beste prijs te vinden voor uw product.

Android download:

android-qr-small

 

iOS download:

apple-qr-small

deeweedee

Geef een reactie