0

Online Winkelcentrum

Online Winkelen

Veilig online winkelen in winkels via het internet waar en wanneer het    jou uit komt met behulp van het online winkelcentrum van dit moment.

Wat zou het heerlijk zijn om te kunnen winkelen in een winkelcentrum, maar dan bij mij thuis. wat postorder winkelcentrum wil bereiken is het voor je mogelijk maken teneinde te kunnen shoppen in ettelijke webwinkels. En het is ook een feit dat je in een winkel op het internet heel vaak minder betaald voor de artikelen en diensten die je afneemt.

Wat is de uitleg waarom een winkel op het net vaak voordeliger zijn.

Waarom is eenzelfde product in een gewone zaak vaak duurder dan op internet? Het is goed dat consumenten deze vraag stellen. Dit is voor velen overduidelijk, maar voor andere is het geen gesneden koek. Om alle vragen weg te nemen gaan we even kort in op deze kwestie.

Even kort wat bedrijfseconomie.

In bijna alle gevallen is er een productieproces noodzakelijk waar bij de producten een hoeveelheid stappen door loopt voor dat de koper er over kan bezitten. Makkelijk gezegd gaat het doorgaans zo dat een firma grondstoffen krijgt waar een artikel van gemaakt wordt. Dat artikel wordt weer doorverkocht aan een grossier, die het aansluitend aan de winkelier levert. En dan gaat het artikel tenslotte naar de klant.

Ieder gezond bedrijf (alle schakels in de bedrijfskolom) wil poen verdienen als ze een inbreng hebben geleverd aan de totstandkoming van het eindproduct. Het is uiteraard zo dat alle uitgaven dat door de schakels in de bedrijfskolom veroorzaakt wordt plus de winstmarge hoe klein ook, behoren te worden terugverdiend. Internet is voordeliger omdat het een reeks schakels weghaalt waardoor er veelal geringer toegevoegde waarde zal zijn op het product, en de koopprijs daarom lager kan zijn.

De kosten van een webwinkel zijn dikwijls lager en kan daarom goedkoper werken

Winkels met behulp van het internet hebben daarbij in elk geval minder uitgaven. Denk je nu eens in wat voor een kostbare aangelegenheid het is een winkelpand te huren of te aankopen vooral op een A locatie. En dan is het ook nog zo dat je meer medewerkers nodig zal hebben. Daar komt nog eens overheen dat de energie kosten bijvoorbeeld gas en elektriciteit veelal hoger zijn. Voor een online winkel is vaak niets meer noodzakelijk dan wel wat opslagruimte. In de meeste gevallen is een grootte goederenvoorraad bij een online winkel niet nodig. Koopt de klant wat, dan zou je het kunnen laten afleveren door de grossier. Een winkel op het internet via het internet heeft in elk geval lagere overheadkosten.

Kijk even op het internet

Het kan je een hoop centen schelen als je een momentje op het internet gaat kijken of een product of dienst daar voordeliger te verkrijgen is. Al hoeft de verkoopprijs niet voor iedereen de doorslag te geven. Offline inkopen bezit immers ook zijn voordelen. Als je informatie wil over een product of dienst kun je meteen met je vraag bij het medewerkers terecht. Je kunt eenvoudig terug als er iets met het product aan de hand is. Producten kunnen aanraken / proberen /passen. Je kunt meer voordelen bedenken van een gewone winkel. Maar als je de prijs wat je moet betalen voor een product aanmerkelijk belangrijk vindt, zou ik je adviseren toch even over het internet te surfen.

Leuker en veiliger online shoppen met webwinkels waar jij je het prettigst bij voelt

Met het Online Winkelcentrum kan je ongestoord 24.7 voortreffelijk winkelen op het internet in winkels online die wij voor je hebben geselecteerd op prijs en kwaliteit verhouding, maar belangrijker waarschijnlijk nog wel hebben we deze handelaren ook nog eens beoordeeld op service gedurende maar bovenal na je aankoop. In het Online Winkelcentrum werken we op dit moment samen met ondernemingen zoals onder andere bol.com, OTTO, Zalando, BCC, V&D maar ook C&A, en vele andere verschillende top bedrijven die op het internet actief zijn.

Postorder Winkelcentrum

Geef een reactie