0

Soorten koffers

De koffer

Sinds de mens is begonnen met lange afstand reizen zijn koffers tot stand gekomen. Nu zijn er veel verschillende soorten koffers voor allerlei doeleinden.

Harde koffers

Stevige en betrouwbare koffers. Deze zijn moeilijk open te breken en zijn altijd voorzien van een cijferslot. Hiermee houdt u de inhoud van uw koffer zo goed mogelijk beschermd wat ook belangrijk is op het vliegveld waar mensen uw koffer op de lopende banden zullen smijten. Een ander voordeel is dat ze vaak waterdicht zijn. Nadeel: ze zijn het meest prijzig

Zachte koffers

Deze koffer is zoals de naam al doet vermoeden, zacht. Als je vaak met het openbaar vervoer of de auto reist levert dit een voordeel op tegenover de harde koffer. Dit komt doordat zachte koffers zich wat meer aanpassen aan de ruimte waardoor je daar beter gebruik van kunt maken. Ook de ruimte in de koffer zelf overigens aangezien je niet bent gebonden aan de vaste hoeken en vormen van een harde koffer. Onderweg kun je gemakkelijk je spullen erin en eruit doen. Nadeel: Je spullen zijn niet beschermd tegen harde stoten en schokken.

Lichtgewicht en handbagage koffers

Deze koffer is heel erg licht, wat erg handig is voor het reizen met het vliegtuig. Je hebt minder kilo’s mee waardoor je niet bij hoeft te betalen. Vaak zijn deze koffers ook in handbagage formaat. Op de lange termijn haal je hier je voordeel uit, door optimaal gebruik te maken van het aantal kilo’s handbagage dat je mee kan nemen. Let op de afmetingen die je luchtvaartmaatschappij hanteert voor de handbagage, dit kan nog wel eens verschillen.

Trolleys

Een koffer, met wieltjes. Dat is een trolley. Ideaal als je lange afstanden moet lopen zodat je niet zo hoeft te sjouwen.

Hellobags

Haal je trolleys, handbagage koffers, zachte koffers en harde koffers bij hellobags. Ze hebben een uitstekende service, goede prijs-kwaliteit verhoudingen en persoonlijke aandacht. Ga snel naar hellobags.nl om een kijkje te nemen.

Erik1986

Geef een reactie