0

Een precisie cirkelzaag voor al uw zaagklussen

Precisie cirkelzagen staan bekend om hun perfecte zaagsneden in alle soorten materiaal. Deze mini cirkelzaag wordt geleverd met meerdere zaagbladen om zowel hout als ijzer, kunststof, steen en aluminium te zagen. Soms is èèn zaagblad al genoeg voor het zagen van diverse materialen. Deze universele zaagbladen bestaan uit roestvrij staal en zijn speciaal ontworpen voor de precisie cirkelzaag. Naast dat deze kleine cirkelzaag meerdere materialen kan zagen, worden ook de verschillende gadgets erg gewaardeerd bij klussers. De volgende gadgets / hulpmiddelen maken onderdeel uit van de precisie cirkelzaag:

Stofafzuiging

Net als alle andere handcirkelzagen beschikt ook deze mini formaat cirkelzaag over een stofafzuiging. Meestal is de stofafzuiging aangesloten op een stofslang, waardoor het zaagsel en stof snel afgevoerd kan worden. Wanneer u zaagt zonder stofafzuiging krijgt u meestal last van uw ogen door rondvliegend zaagsel of stof. Hierdoor wordt het werken met een cirkelzaag al gauw gevaarlijk. Kies daarom ook bij de aankoop van een precisie cirkelzaag er èèn met een stofafzuiging.

Heldere laser

Met elke zaag is het lastig om nauwkeurig te zagen. Daarom beschikken de meeste precisie cirkelzagen over een heldere laser die de zaaglijn perfect weergeeft. Het zagen gaat hierdoor al bijna vanzelf en u maakt de meest rechte zaagsneden. Ook is de precisie cirkelzaag soms uitgerust met een led-lamp, waardoor u ook s `nachts gewoon verder kunt klussen.

Zaaggeleiding

De zaaggeleiding wordt vaak verward met een geleiderail. Het verschil tussen deze twee is dat de zaaggeleiding een vast onderdeel is van de cirkelzaag en de geleiderail niet. Mini cirkelzagen zijn uitgerust met een zaaggeleiding om meer steun te bieden tijdens het zagen. Wilt u een ‘cirkelzaag met geleiderail’ kopen? Dan is een invalcirkelzaag de juiste cirkelzaag voor u.

Zowel de cirkelzagen als accessoires zijn online te bestellen bij èèn van de webshops. Het online aanbod is meestal veel groter dan bij de bouwmarkten. Hierdoor heeft u meer kans om een geschikte cirkelzaag te kopen.

cirkelzaagkopen

Geef een reactie