0

Huis zelf schilderen of laten doen met Sigma paintr.

Iedereen heeft het wel eens gedaan, je hebt een nieuw huis en besluit dit zelf te gaan schilderen. In de tijd dat je nog student was, was dit een eenvoudige klus. De verf haalde je goedkoop bij de Kwantum, plus een paar voordelige kwasten, en binnen een halve dag was je kamer weer blakend wit geschilderd. Met de verf nog aan je handen, ging je met je vrienden die je hadden geholpen, de stad in om je mooi geschilderde kamer te vieren. Helaas was er in deze tijd nog geen Sigma paintr.

sigma-paintr-schilder-schilderwerk

Je eerste eigen huis.

Een paar jaar later huur of koop je je eerste echte eigen huis, en ook daar ga je fanatiek aan de gang om je huis strak in de witte muurverf te zetten. Deze klus valt al wat tegen, maar de woning is niet zo groot, dus in een paar dagen is de klus geklaard. Je spullen verhuizen vanuit je studentenkamer, en het gewone werkzame leven kan beginnen.

Tot het moment dat je besluit samen te gaan wonen, en samen met je grote geliefde een nieuw huis betrekt. Nu wordt de klus wel heel erg groot, dus je besluit om deze keer het gehele huis te laten schilderen door een echte schilder en niet meer zelf dagen lang te ploeteren op muren en plafonds.

Een schilder regelen.

Nu nog even een schilder regelen die een offerte uitbrengt, en dan kan de klus geklaard worden. Wie kent er nog een goede schilder is dan de vraag? Een vriend heeft gebruik gemaakt van Poolse zelfstandige die voor een voordelig uurtarief te werk gaan. Hoewel de Polen zeer voordelig waren, had deze vriend toch wel veel werk om te zorgen dat de Polen beschikte over de juiste spullen, en uiteindelijk waren de kosten, zowel in geld als tijd, toch nog behoorlijk. Iemand bellen vanuit een zoektocht op het internet, dan weet je ook niet wie je in huis krijgt, en moet je thuis zijn om de schilder het huis te laten zien. De schilder moet dan wel op korte termijn tijd hebben, en ook nog met een redelijke prijs komen.

Totdat iemand je attendeert op een nieuw initiatief om snel en makkelijk online een schilder te regelen, dit initiatief heet Sigma paintr. Op de website van Sigma paintr kan je de maten opgeven van de ruimtes die geschilderd moeten worden, je geeft je specifieke wensen aan, en de offerte wizard rekent het offertebedrag voor je uit. Als je akkoord bent met de prijs, kan je direct op een datum die jouw het beste uitkomt een schilder laten starten met het schilderen van je huis. Nadat de klus geklaard is, ontvang je een certificaat met de garantie dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe woning.

Na het bekijken van de website, het invullen van de gegevens, en het akkoord geven van de offerte is de Sigma paintr geboekt. Begin 2017 beginnen zij met het binnen schilderen van het gehele huis, mooi geregeld, wat een goed initiatief.

sigmapaintr

Geef een reactie