0

Een geschikte locatie voor jouw feest

Wanneer je binnenkort een feest gaat organiseren en je bent van plan een heleboel mensen uit te nodigen, dan kan het verstandig en handig zijn om je feest te organiseren op een externe locatie. Locaties die ingericht zijn om een feest te organiseren hebben vaak een stuk meer ruimte en faciliteiten in huis en hebben de mogelijkheden om jouw feest tot een waanzinnig succes te maken. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte feestlocatie, moet deze natuurlijk wel goed aansluiten bij jouw wensen. In deze blog geef ik jou een aantal inzichten over waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van de juiste feestlocatie.

Geografische ligging

Bij een feest hoort drank en bij drank hoort absoluut geen auto besturen. Wanneer je op zoek gaat naar een feestlocatie is het daarom verstandig om gebruik te maken van een locatie die dichtbij het station ligt en gemakkelijk te bereiken is per openbaar vervoer.

Drank assortiment

Laten we eerlijk wezen, bij het gemiddelde feest vloeit de drank rijkelijk. Zorg ervoor dat je echter ook rekening houdt met de mensen die niet drinken. Vaak zien we bij feesten dat er erg precies gekeken wordt naar de naar het alcoholische assortiment, maar dat de mensen die geen alcoholische versnaperingen willen of mogen een beetje aan hun lot over worden gelaten.

Snacks

Niet iedereen mag zomaar alles eten. Er zijn mensen met een bepaalt dieet of met een bepaalt dieet. Dan heb je uiteraard nog de mensen die niet alles lusten. Breng goed in kaart wat je gasten graag zouden willen eten en vooral wat ze niet mogen eten. Zorg dat je dit op tijd doorgeeft aan de evenementenlocatie. Een beetje locatie draait zijn hand namelijk niet om voor specifieke carteringswensen.

Beeld en geluid

Afhankelijk van hoe extreem en wilt jij je feest wilt maken is de kans groot dat er een gedeelte beeld en geluid bijkomt. Breng van te voren in kaart wat de mogelijkheden zijn bij de locatie die jij kiest en vertaal dat naar gerichte vragen aan jouw gekozen locatie. Zo weet je van te voren al of je op extra kosten moet rekenen of natuurlijk niet.

Succes en veel plezier

Wij wensen je ontzettend veel plezier met het organiseren en natuurlijk houden van je feest. Heb je nog vragen? Dan kun je die uiteraard achterlaten in de reacties.

 

iq.lars

Geef een reactie