0

Teak tuintafel of tuinbank? Jazeker!

Heeft u net uw tuin helemaal opgeknapt en bent u op zoek naar mooie tuinmeubelen om het helemaal af te maken? Kom dan eens kijken bij Teak Tuinmeubelen. Bij ons kunt u, zowel online- als in de ruime showroom te Naarden, terecht voor de mooiste tuinmeubelen van teakhout van zeer goede kwaliteit.
Wij produceren onze tuinmeubelen onder een eigen label in Indonesië, en richten ons hierbij op de kwaliteit. Het teakhout komt van plantages, maar er wordt ook gerecycled teakhout gebruikt om de tuinmeubelen te maken. Dit heeft weer net een andere uitstraling. Onze tuinmeubelen zijn er in vele soorten en maten, dus er zit ongetwijfeld iets bij voor uw tuin.

Soorten tuintafels

Bij Teak Tuinmeubelen zijn diverse soorten tuintafels te verkrijgen. Wij hebben deze voor u onderverdeeld in een aantal categorieën. Onze klaptafels zijn zeer stevig, maar ook gemakkelijk op te bergen in de winter. Daarnaast hebben wij robuuste tuintafels, gemaakt van stevige, dikke planken. Hier wordt vaak gerecycled teakhout voor gebruikt, zodat de robuuste uitstraling benadrukt wordt. Ook hebben wij ‘vaste’ tuintafels van teakhout, waarvan de stijl iets klassieker is. Deze worden gemaakt van plantage teakhout. Als laatste zijn er nog de uitschuifbare tuintafels. Erg handig voor als u veel bezoek krijgt. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor tuinbanken en stoelen voor bij uw teak tuintafel .

Assortiment tuinbanken

Bij Teak Tuinmeubelen vindt u tuinbanken met en zonder rugleuning. De tuinbanken met rugleuning zijn klassiek en u kunt ook kiezen voor een mooie oude stations bank. Al onze tuinbanken met rugleuning zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een teak tuinbank is die precies goed is voor uw tuin. Ook de tuinbanken zonder rugleuning vormen een mooie toevoeging aan uw tuin. U kunt ze gebruiken voor aan de eettafel, maar natuurlijk ook op andere plekken in uw tuin. Alle tuinmeubelen die u bij ons afhaalt of bestelt worden van tevoren door ons in elkaar gezet, zodat u dit niet zelf hoeft te doen.
Teaktuinmeubelen

Teak Tuinmeubelen

Geef een reactie