0

YouTube views van beste kwaliteit kopen?

YouTube video advertising

YouTube views – YouTube video advertising is een van de buitengewoon doeltreffenste manieren van marketing op de dag van vandaag. Dit komt omdat een klant over heel wat meer dan uw product of dienst ziet dan enkel een illustratie of tekst. Evenwel, wanneer je besluit om video advertising te kopen, zijn er enige zaken die u wilt weten voordat u bijvoorbeeld YouTube views koopt.Wie verzorgt de promotie van de video? Zorg ervoor dat u precies weet wat u aanschaft. Als het gaat om YouTube video advertising heeft een ieder zijn eigen interpretatie van wat momenteel betekent promotie voor uw YouTube video maken. Als je enige vorm van promotie pakket koopt: b.v. je koopt YouTube views aan, kan je best nagaan met welke leverancier je te maken hebt.  Sommige handelaren zijn bezorgen geen werkelijke YouTube Views maar views van fake profielen.

Betrouwbare sites die u verder helpen op een natuurlijke manier YouTube views te verkrijgen zijn de Likemachine.nl en KoopYouTubeviews.nl

Is uw video SEO krachtig ?

Naast het aanschaffen van YouTube views bij Social media marketeers, is het eveneens belangrijk dat uw video of reclamecampagne SEO sterk is. Om er voor te zorgen dat uw YouTube video door de crawlers wordt opgepikt, dient u in de metabeschrijving onder andere de belangrijskste keywords in te geven. Integreer de video op verschillende websites en blog voor meer visibiliteit. Een andere mogelijkheid is om de film aan te bevelen op Facebook en Twitter accounts.

Wie zijn uw klanten?

views en likes kopenVoordat u enige vorm van YouTube video advertising kan doen, moet je weten wie uw klanten zijn. Dit is van het grootste belang omdat u moet weten op wie u zich gaat richten en wat voor soort video zal worden gemaakt. Zodoende gaan mensen zich  met de video kunnen identificeren die u gaat posten op een video site zoals YouTube. Net als bij elke overige vorm van reclame, moet u uw publiek kennen, zodat u de nodige beslissingen kunt maken.

Is uw YouTube film interessant?

Het heeft ook geen doel massa’s poen te spenderen aan een video dit niet leuk is voor de kijker. Zorg er voor dat de YouTube film niet langer dan 5 minuten duurt. Maak de video interessant zodat kijkers er ook daadwerkelijk willen naar kijken. Alleen zo kan u spontane interacties uitlokken, wordt uw video gedeeld met andere en een degelijk netwerkje maken.

Wat is de prijs voor het aankopen van YouTube views?

Op de website van KoopYouTubeViews.nl betaald u voor HOGE RETENTIE 5000 views 19 euro. Dat is de gemiddelde en alom aangenomen prijs. Prijzen die een pak minder liggen, zijn de YouTube views steeds van mindere kwaliteit. Hoge retentietijd wil zeggen dat de viewer gemiddeld voor lange tijd uw video bekijkt. Het kan dan gaan over fake profielen of bijvoorbeeld views die enkel van China komen. Soms zijn het wel echte profielen maar worden de video’s slechts 30 seconden bekeken wat een lage retentie geeft. Vraag raad aan uw social media marketeer.
Indien u de views niet op de geschikte wijze ontvangt, kan het ook voorvallen dat uw profiel geblokkeerd wordt. Dat willen we natuurlijk niet zien te ervaring. Ook al beloven veel sociale media bureau’s dat uw Google Adsense safe is, ga er niet van uit! Geen mens kan verzekeren dat 10,000 viewers bijvoorbeeld geenszins op uw ads klikken. Enkele kliks zijn reeds genoeg eerdat Google doorheeft waar u mee bezig bent.

Bron: Afbeeldingen van www.pixabay.com

RGO77

Geef een reactie