0

Waar kan ik het best mijn scriptie laten nakijken?

Waar je scriptie laten nakijken?

Je scriptie is het sluitstuk van je studieloopbaan. Tijdens het schrijven van je scriptie ga je door een spannende periode. En uiteindelijk is het erop of eronder. Nu de eisen steeds strenger worden, doen vele studenten een beroep op scriptiebureaus, die hen een steuntje in de rug geven met scriptiebegeleiding, en waar studenten hun scriptie kunnen laten nakijken.

Het is moeilijk om te bepalen welk bureau je moet kiezen, want vooraf kun je niet weten welke kwaliteit het desbetreffende bureau biedt. Bovendien kun je je geld maar één keer uitgeven. Je dient je goed te informeren en soms op je intuïtie af te gaan. Een bureau dat goede recensies heeft en sinds jaar en dag bekendstaat als betrouwbare dienst is Scriptium. Dit bedrijf is het eerste en nog altijd het enige dat naast een taalcorrectie ook bruikbare feedback geeft op de inhoud van een scriptie. Dat maakt het bedrijf uniek en een waardevolle hulp voor studenten. Bovendien heeft Scriptium al meer dan 5000 scripties nagekeken, wat maakt dat het een zeer ervaren bedrijf is. Het hanteert billijke tarieven en garandeert kwaliteit. De correctoren en begeleiders die bij Scriptium zijn aangesloten, zijn ervaren en hebben verstand van de inhoud van een scriptie. Daarbij zijn het taalspecialisten. Scriptium heeft meer dan 40 correctoren, dus in welk vakgebied je ook zit, er is altijd wel iemand die verstand heeft van je scriptie.

Wat zijn de voordelen van Scriptium ten aanzien van andere bureaus die scripties nakijken?

  • Scriptium heeft de snelste levertermijn (20 uur)
  • Het is goedkoper dan andere scriptiebureaus
  • Het kijkt scripties na op taal, structuur en inhoud, en biedt ook bronnencontrole aan
  • Het biedt een niet-goed-geld-terug garantie
  • Het reageert snel op vragen
  • Het biedt een complete service aan: behalve voor het nakijken van je scriptie of verslag, kun je hier ook terecht voor scriptiebegeleiding

Kortom: als je voor ervaring, betrouwbaarheid en deskundigheid wilt gaan, en daarbij ook niet meer dan een studentvriendelijk bedrag kwijt kan, dan is Scriptium jouw nakijkbureau.

Scriptium

Geef een antwoord