0

Leuke vacatures voor hoger opgeleiden

StepStone.nl is één van de grootste jobsites in Europa. StepStone.nl helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren.

Hoe doet StepStone.nl dit?
Dankzij jarenlange ervaring en aandacht voor de noden van de klant, kan StepStone.nl een unieke, op maat gemaakte en flexibele combinatie aanbieden van het juiste talent, de juiste tools en processen. StepStone.nl plaatst dagelijks duizenden jobaanbiedingen online. Kandidaten kunnen zelf kiezen op welke manier ze de databank doorzoeken. Zo kunnen ze een eenvoudige zoekopdracht doen, gedetailleerd zoeken of zoeken via sleutelwoorden of op bedrijfsnaam. Daarenboven is er de Job Agent, die de kandidaat de nieuwste vacatures toestuurt die overeenkomen met zijn profiel. Dankzij onze doorzoekbare CV databank, kunnen kandidaten ook kans maken op jobs in de “verborgen jobmarkt” en gecontacteerd te worden door hun mogelijke nieuwe werkgever.

StepStone.nl is gelanceerd in 1996 en is nu actief in 8 landen: België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Zweden en Zwitserland. De StepStone.nl websites worden meer dan 3 miljoen keer bezocht per maand. StepStone.nl biedt ook diensten aan in andere Europese landen en in de rest van de wereld door middel van strategische partnerships met leidinggevende online jobsites in deze markten.

Dankzij het unieke bereik van StepStone.nl in de markt, kan ze tegemoet komen aan alle rekruteringsbehoeften van ondernemingen overal ter wereld, groot en klein, zowel voor eenmalige werkaanbiedingen als voor grootschalige rekruteringsprojecten.

USP’s: StepStone.nl gaat op zoek naar de perfecte match. De juiste kandidaat voor de juiste job. Kandidaten kunnen op zoek gaan naar jobs op de website, de CV uploaden, een Job Agent aanmaken en zich inschrijven voor een nieuwsbrief.

Bezoek nu de website van StepStone.nl

Wilt u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of vervolgopleiding? Wellicht staan op deze site een aantal interessante mogelijkheden voor u.

Veel succes met het vinden van een baan!

Erwin

Geef een reactie