0

Afslanken met Carbuloss en Lipo13

“Carbuloss en Lipo 13 werken!”, aldus de bekende TV dokter Dr. Oz

Carbuloss zorgt ervoor dat u minder eetlust krijgt en dat de stofwisseling wordt verbeterd. Hierdoor is het makkelijker om overgewicht tegen te gaan en meer vet te verbranden. De klinisch bewezen formule van Carbuloss is een vertrouwde toevoeging aan uw dieet.

Ingrediënten Carbuloss

Onderstaand een korte toelichting op de belangrijkste ingrediënten zoals opgenomen in Carbuloss:

  • Extract van witte nierbonen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat er minder zetmeel in suiker wordt omgezet. Dit vermindert dan ook de vetopslag.
  • Bruine algen. Deze hebben een versnellend effect op uw stofwisseling. U gaat meer en sneller calorieen verbranden. Het ingrediënt is afkomstig uit zeewier. Zeewier (de celwanden ervan) worden vaker in producten gebruikt om af te vallen.
  • Groene Thee. Dit is een ingrediënt die bij velen van uw wel bekend is. Het stimuleert uw vetverbranding, geeft u energie bij het sporten, stimuleert uw metabolisme.
  • Salaretin. Dit ingrediënt is een plant die ook vaak wordt gebruikt bij de behandeling van diabeten en overgewicht. Dit ingrediënt zorgt er ook voor dat de koolhydraten niet minder goed in uw lichaam worden opgenomen via de dunne darm.

Lipo 13 baseert haar werking op haar 13 unieke ingrediënten en de “extended release” technologie. De ingrediënten van Lipo 13 zijn geselecteerd op synergie, ofwel: één ingrediënt werkt, maar de verschillende ingrediënten samen versterken elkaars werking! De “extended release” technologie houdt in dat het lichaam de ingrediënten geleidelijk, gedurende de gehele dag  verwerkt.

Ingrediënten Lipo 13

Lipo 13 afslankcapsules worden gemaakt uit puur natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten:

Citrine® HCA 1500 mg
Groene Thee 200 mg
ForsLean® 200 mg
Guarana 150 mg
Yerba Maté 150 mg
L-Carnitine 100 mg
Choline Bitartraat 50 mg
Magnesium 20 mg
L-Tyrosine 15 mg
BioPerine® 10 mg
Zinc Citrate 8 mg
Vitamine B6 5 mg
Chroom 100 mcg.

 

Voordelen van Lipo 13 en Carbuloss
– Vermindert de eetlust
– Snel verbranden van vet en calorieen.
– Stofwisseling wordt gestimuleerd
– De ingredienten zijn getest en klinisch bewezen
– Aangeraden door Dr. OZ.

 

De bekende TV dokter Dr. Oz adviseert om zowel Carbuloss als Lipo 13 gelijktijdig te gebruiken. Dit omdat de producten elkaar versterken. Het blokkeren van de dikmakende koolhydraten aangevuld met gezonde ingrediënten die je energie geven, de stofwisseling verhogen, vetopslag tegengaan en ervoor zorgen dat jij jezelf weer lekker voelt. Deze ideale combinatie heeft voor veel mensen al geleid tot fantastisch resultaat.

 

 

afvallen, afslanken, dieet, aanbevolen, kopen, voordelig, online, drogisterij, vitamines, afslankprodukten, afslankmiddelen

Erwin

Geef een antwoord