0

Schone ramen zijn essentieel.

Het lappen van de ramen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, is een essentiële werkzaamheid dat een schoonmaakbedrijf moet verrichten bij het schoonmaken van kantoorpanden. Smeren, strepen, vingerafdrukken, vuil en stof op de ramen laten een schoon kantoor er alsnog smerig uitzien. Wanneer een schoonmaakbedrijf uw ramen op geregelde basis lapt, dan zullen uw kantoorruimten er niet alleen helderder uitzien doordat er meer licht binnen komt, het zal ook het imago van uw bedrijf vergroten.

Grondige schoonmaak van uw ruiten van onder naar boven kan echt de puntjes op de i zetten van uw kantoorpand. Het maakt niet uit hoe groot uw ramen zijn, een goed schoonmaakbedrijf kan deze voor u lappen. Zelfs de ramen die moeilijk te bereiken zijn, zullen geen enkel probleem vormen voor een goed schoonmaakbedrijf.

Omdat de buitenzijde van de ramen het extra zwaar te verduren hebben, hebben ze ook meer aandacht nodig. Het liefst op geregelde basis. U moet niet denken dat de regen uw ramen wel schoon zal spoelen. Regenwater, sneeuw, pekel, vuil uit water en sproeiers zorgen eerder voor meer vuil op de ruiten, dan minder. Hard water laat kalkaanslag achter en veroorzaakt vlekken op uw ramen. Als u dit niet laat schoonmaken door een schoonmaakbedrijf dan kan de zon ervoor zorgen dat deze vlekken erg moeilijk te verwijderen zullen zijn. Op den duur zullen uw ramen er dof uit komen te zien en laten ze minder licht door. Daarom is het van belang dat u uw ramen geregeld door een schoonmaakbedrijf laat schoonmaken.

Ook de natuurlijke omgeving veroorzaakt vuile ramen.

De natuurlijke omgeving zorgt ook voor vuile ramen. Als uw kantoorruimten zich op de begane grond bevinden, dan bestaat er een kans dat er zelfs gras op uw ruiten zal komen, nadat deze is gemaaid. Kantoorruimten die hoger gelegen zijn lopen ook veel risico. De wind en regen kan ervoor zorgen dat vuil op de ramen komt en dat bladeren blijven kleven wanneer ruiten nat zijn.

Tienstra Schoonmaakbedrijf.

Tienstra schoonmaakbedrijf kan samen met u kijken naar de reiniging die uw ruiten nodig hebben. Samen met u kan Tienstra Schoonmaakbedrijf een schema opstellen voor het aantal keren dat uw ruiten schoongemaakt dienen te worden. Neem vandaag nog contact op met Tienstra Schoonmaakbedrijf voor meer informatie over wat zij voor u kunnen betekenen.

Romeo

Geef een reactie