0

Rouwdrukwerk op maat

Heeft u of een naaste van u een dierbare verloren en wenst u graag persoonlijke rouwkaarten te laten drukken? Denk dan aan drukkerij Meinema voor uw rouwdrukwerk. Niet alleen begeleiden wij u stap voor stap, wij ontzorgen u door alle kaarten te voorzien van naam en adres zodat familie en vrienden netjes een kaart thuisbezorgd krijgen. In onze drukkerij heeft u de keuze uit honderden soorten rouwkaarten en rouwbrieven.

Drukkerij Meinema is al 3 generaties scheppend bezig in de wereld van het drukwerk. Vanuit onze drukkerij in Enschede bedienen wij relaties uit regio Twente en daarbuiten op het gebied van handelsdrukwerk, reclamedrukwerk en familiedrukwerk.

Onder het handelsdrukwerk verstaan wij de traditionele huisstijl drukwerk met visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Uiteraard kunt u dit uitbreiden met o.a. doorschrijf blokken, memoblokken, prijskaartjes, brochures en meer.

Met reclamedrukwerk wordt bedoeld al het drukwerk bestemd voor reclame en promotie doeleinden. Denk hierbij aan flyers, folders, kranten, spandoeken, posters en overige zaken die zorgen voor meer exposure.

Tot slot zijn wij als 1 van de weinige overgebleven drukkerijen in Enschede gespecialiseerd in echt familiedrukwerk. Wij houden in onze drukkerij een collectie aan van honderden soorten kaarten die voor verschillende gelegenheden bestemd zijn. Of het nu om een verjaardag gaat, een verloving, een huwelijk, een condoleance of de feestdagen, wij hebben het allemaal. Zo werken wij met de collecties van meerdere bekende merken die al jaren een gevestigde naam zijn in wenskaarten, waaronder Belarto, Buromac en Regalb.

Ook bieden wij extra diensten aan in de vorm van couverteren en direct mailing. Wij zijn 1 van de weinige drukkerijen in het bezit van een couverteermachine waarbij machinaal enveloppen voorzien kunnen worden met inhoud (vb. een brief of flyer). Dit scheelt enorm veel tijd en geld!

crossmedia

Geef een reactie