0

Hoe indruk maken op uw potentiële klanten met relatiegeschenken?

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u graag indruk maken op bezoekers en potentiële klanten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor diverse soorten relatiegeschenken met uw eigen logo. Relatiegeschenken zijn er in verschillende vormen en formaten. De keuze voor het juiste promotieartikel of relatiegeschenk is zeer belangrijk om indruk te wekken.

Voorbeeld van een positieve business case

Een goed voorbeeld was een tijd geleden een fitness- en supplementen webwinkel. Deze webwinkel geeft jouw de mogelijkheid om gratis een relatiegeschenk te kiezen tijdens een aankoop in de webwinkel. Het voordeel van het gratis weggeven van relatiegeschenken op deze manier is dat het relatiegeschenk aansluit bij de doelgroep en op deze manier reclame maakt voor uw webshop. Je kon bijvoorbeeld kiezen uit gratis sporttasjes met bedrukking van de webshop, kiezen voor een bidon met bedrukking die men dan meeneemt naar de sportvereniging of fitness of een vetmeter. Je bereikt direct een interessante doelgroep plus mensen gaan jouw webshopnaam verspreiden omdat net zoals iedere andere Nederlander jij dol bent op gratis producten en dit graag deelt met je mede-mens.

Welke soorten relatiegeschenken maken indruk?

Relatiegeschenken zijn er in verschillende vormen en formaten. Een veel gekozen promotieartikel is bijvoorbeeld een bedrukte paraplu of een bedrukte telefoonhoes. Ook zijn bedrukte kantoorartikelen een veelvoorkomende order die zakelijk gezien ideaal is om professioneel over te komen en uw bedrijfsnaam te delen. Niet alleen kantoorartikelen, zoals schrijfmappen of memoblokken worden veelal gekozen, tevens koffiekopjes met schoteltjes.

Sommige ondernemers kiezen ervoor om indruk te maken met een speciaal relatiegeschenk, een relatiegeschenk die opvalt doordat men deze niet vaak ziet, hierbij kun je denken smartphone accessoires of speciale wijngeschenken.

Denk goed na over een relatiegeschenk en zorg dat deze terug te koppelen is naar uw diensten en dergelijke. Heeft u een reisorganisatie met vliegreizen naar landen voor zonnige vakanties? Kies dan voor de bedrukte zonnebrillen met uw bedrijfslogo.

niels89

Geef een reactie